Închide meniul

Valeriu Iftime, replică războinică pentru Gigi Becali. Mesaj tare înainte de FCSB – FC Botoșani: „Dumnezeu pedepsește trufia”

Alex Ioniță Publicat: 23 februarie 2024, 19:16

Reclamă
Valeriu Iftime, replică războinică pentru Gigi Becali. Mesaj tare înainte de FCSB – FC Botoșani: Dumnezeu pedepsește trufia”

Valeriu Iftime, vehement după înfrângerea cu FCSB

Colaj Gigi Becali și Valeriu Iftime / Hepta

Valeriu Iftime a venit cu o replică războinică pentru Gigi Becali. Patronul de la FC Botoșani a vorbit despre duelul pe care echipa sa îl va avea cu actualul lider din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre FCSB și FC Botoșani este programat pe data de 25 februarie, de la ora 20:00. Partida de pe Arena Națională va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Valeriu Iftime, replică războinică pentru Gigi Becali

Înainte de meciul din etapa cu numărul 27, Gigi Becali spunea că nu are nicio emoție și că dacă s-ar teme de Botoșani, s-ar retrage din fotbal.

Acum, Valeriu Iftime a spus că „Dumnezeu pedepsește trufia” și că în Liga 1 nu există nicio echipă care să o poată învinge, în mod sigur, pe FC Botoșani. Totodată, patronul moldovenilor l-a ironizat pe Becali și a spus că așteaptă să vadă dacă latifundiarul va „închide taraba”, după meci.

„Să vedem duminică ce facem cu FCSB, o echipă bună. Dumnezeu pedepsește trufia (n.r – referitor la declarațiile lui Gigi Becali). Să vedem, poate închide taraba (n.r – râde).

Reclamă

Nu cred că e o echipă atât de valoroasă în campionatul nostru încât să spună că va câștiga 100% contra Botoșaniului. Botoșaniul are ambiție, are o trăire mai specială apropo de a ne salva.

Există o unitate în colectivul nostru, iar energia este bună, însă trebuie să închidem meciurile. Dacă meciurile se terminau în minutul 90, acum eram la două puncte de Iași și la două puncte de Voluntari”, a spus Valeriu Iftime, la prosport.ro.

Ce spunea Gigi Becali despre duelul cu FC Botoșani, ultima clasată din campionatul intern:

Reclamă 4 / 0/3

„N-am nicio emoție (n.r. – înainte de meciul cu Botoșani). Cum să am emoție cu Botoșani acasă? Păi dacă am emoție cu Botoșani acasă, atunci mă las de fotbal. Păi, eu gândesc la anul pe vremea asta să ne uităm la tragerea la sorți de optimi și de pătrimi, auzi”, a spus Gigi Becali după egalul cu Universitate Cluj.

Mihai Stoica a tras un semnal de alarmă înainte de FCSB – FC Botoșani

Mihai Stoica a tras un semnal de alarmă înainte de FCSB – FC Botoșani. Oficialul vicecampioanei a vorbit despre partida cu echipa patronată de Valeriu Iftime.

Mihai Stoica a spus că FC Botoșani este o echipă diferită, de cât Bogdan Andone a venit pe banca tehnică a formației, care le poate pune probleme jucătorilor pregătiți de Elias Charalambous.

„Pentru noi este extraordinar de important să fie suporterii la meciul ăsta. Unii se gândesc, își aleg meciurile, ‘Stai, că nu merg la meciul ăsta, că Botoșani e echipă slabă’.

Botoșani nu e echipă slabă. De când Bogdan Andone a ajuns acolo, Botoșani nu pierde. Se leagă de ultimele șanse de a rămâne în Liga 1 și, la cum joacă echipa, are șanse să rămână în Liga 1. Sper să rămână în Liga 1, dar fără puncte de la noi.

Trebuie mobilizare generală. Nordul sunt convins că va fi, dar e foarte bine să avem tribuna a doua plină. Nordul este inima, dar plămânii sunt tribuna a doua. Vă așteptăm pe toți.

Dacă se întâmplă ceva mâine la Iași (n.r. la Poli Iași – Rapid), să mărim distanța. Dacă nu, să rămână aceeași”, a declarat Mihai Stoica, într-un dialog cu Gheorghe Mustață, publicat pe rețelele de socializare.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și