Închide meniul

Ovidiu Burcă a sărit în apărarea conducerii lui Dinamo: „Pentru mine e de înţeles”. Explicaţia fostului antrenor al „câinilor”

Alex Masgras Publicat: 24 februarie 2024, 10:43

Reclamă
Ovidiu Burcă a sărit în apărarea conducerii lui Dinamo: „Pentru mine e de înţeles. Explicaţia fostului antrenor al „câinilor

Ovidiu Burcă a sărit în apărarea conducerii lui Dinamo: "Pentru mine e de înţeles". Explicaţia fostului antrenor al "câinilor"

Ovidiu Burcă, în timpul unui meci / Facebook Dinamo

Ovidiu Burcă a sărit în apărarea conducerii lui Dinamo, după ce Eugen Voicu, acţionarul de la Red&White, l-a rugat pe Andrei Nicolescu, administratorul special al „câinilor”, să îi facă o poză alături de trofeele câştigate de CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe unul dintre trofee, cel al Cupei României, era inscripţionat numele lui Dinamo, iar Voicu a dorit să imortalizeze momentul. Chiar dacă este de părere că putea să evite acest episod, Ovidiu Burcă, fostul antrenor al formaţiei din Ştefan cel Mare, este de părere că buna-credinţă a acţionarului Red&White nu poate fi pusă la îndoială.

Ovidiu Burcă a sărit în apărarea conducerii lui Dinamo

Ovidiu Burcă a explicat că Eugen Voicu este o persoană nouă în fotbal şi încă învaţă ce înseamnă Dinamo. Acesta a declarat că oficialul mai are de lucrat în ceea ce priveşte imaginea şi comunicarea, dar crede că ar trebui scoase în evidenţă lucrurile prin care Voicu a ajutat clubul din punct de vedere organizatoric şi financiar:

„Lucrurile astea la noi capătă o dimensiune atât de mare. Pentru mine sunt de înțeles, pentru că Eugen Voicu e un om care încă învață ce înseamnă Dinamo, ce înseamnă fotbalul. Așa cum îl cunosc eu, buna-credință nu i-o poți pune la îndoială.

Totuși, aș analiza mai mult ce a livrat din punct de vedere organizatoric și financiar și mai puțin poza asta. Într-adevăr, poate că e o eroare de marketing, dar Voicu nu poate fi acuzat sub nicio formă că face niște lucruri în cunoștință de cauză.

Reclamă

E la început în fenomen, în viața clubului, probabil ar fi trebuit să aibă pe cineva pe lângă el să îl învețe ce e bine să facă și să nu, din punct de vedere al imaginii și comunicării. Trebuie ținut cont că a fost o fotografie făcută pentru uz personal”, a declarat Ovidiu Burcă, potrivit digisport.ro.

Cornel Dinu i-a făcut praf pe conducătorii lui Dinamo, după pozele făcute cu trofeele câştigate de CFR Cluj

Cornel Dinu, una dintre marile legende ale lui Dinamo, a comentat imaginile şi nu i-a menajat deloc pe cei din conducerea lui Dinamo. Acesta a declarat că nu îl mai miră nimic la cei care conduc destinele clubului şi că nu vede un viitor strălucit cu aceştia, chiar dacă antrenorul Zeljko Kopic îi dă speranţe:

„Deziluzionant. Cu toate că nu mă mai miră nimic. Am mai spus-o, ce rost ar mai avea s-o repet?, așa este când dai briciul la maimuțe. La asta s-a ajuns la Dinamo. Am tot semnalat, ce pretenții să ai?!

Reclamă 4 / 0/3

Și antrenorul ăsta (n.r. Zeljko Kopic) îmi face impresia că este priceput, dar cu asemenea conducători… Ăsta e război, nu se câștigă doar cu antrenorul”, a declarat Cornel Dinu, potrivit gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:49 FotoPartenerele jucătorilor de la FCSB au făcut spectacol după sărbătoarea de titlu! Imagini de senzație chiar de pe teren 10:46 Gigi Becali și-a făcut toate calculele, după ce FCSB a primit trofeul de campioană! Vrea să dea lovitura în sezonul viitor 10:04 Radu Drăgușin e gata să plece de la Tottenham! Echipa care oferă 46 de milioane de euro pentru fundașul român 10:00 „Cel mai frumos moment!” Ștefan Târnovanu nu și-a ascuns emoțiile după ce FCSB a primit trofeul de campioană! 9:32 Lovitură pentru FCSB înainte de preliminariile UEFA Champions League! Campioana nu va fi cap de serie în turul doi 9:23 Gigi Becali l-a „înțepat” pe Dan Șucu, imediat după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Rar întâlnești ca el!” 9:06 „Îmi doresc să rămân!” Risto Radunovic, anunț important după FCSB – CFR Cluj 0-1! Alte vedete doresc prelungirea contractului 8:23 VideoImagini spectaculoase de la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Sărbătoare în fața Ateneului Român, alături de mii de fani 0:20 Mesajul lui Dan Petrescu pentru Gigi Becali, după ce FCSB a luat titlul: ” Nu pot decât să-l felicit! Merită!” 0:00 VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului Vezi toate știrile
Citește și