Închide meniul

Ovidiu Burcă a sărit în apărarea conducerii lui Dinamo: „Pentru mine e de înţeles”. Explicaţia fostului antrenor al „câinilor”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 24 februarie 2024, 10:43

Ovidiu Burcă a sărit în apărarea conducerii lui Dinamo: „Pentru mine e de înţeles. Explicaţia fostului antrenor al „câinilor

Ovidiu Burcă a sărit în apărarea conducerii lui Dinamo: "Pentru mine e de înţeles". Explicaţia fostului antrenor al "câinilor"

Ovidiu Burcă, în timpul unui meci / Facebook Dinamo

Ovidiu Burcă a sărit în apărarea conducerii lui Dinamo, după ce Eugen Voicu, acţionarul de la Red&White, l-a rugat pe Andrei Nicolescu, administratorul special al „câinilor”, să îi facă o poză alături de trofeele câştigate de CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe unul dintre trofee, cel al Cupei României, era inscripţionat numele lui Dinamo, iar Voicu a dorit să imortalizeze momentul. Chiar dacă este de părere că putea să evite acest episod, Ovidiu Burcă, fostul antrenor al formaţiei din Ştefan cel Mare, este de părere că buna-credinţă a acţionarului Red&White nu poate fi pusă la îndoială.

Ovidiu Burcă a sărit în apărarea conducerii lui Dinamo

Ovidiu Burcă a explicat că Eugen Voicu este o persoană nouă în fotbal şi încă învaţă ce înseamnă Dinamo. Acesta a declarat că oficialul mai are de lucrat în ceea ce priveşte imaginea şi comunicarea, dar crede că ar trebui scoase în evidenţă lucrurile prin care Voicu a ajutat clubul din punct de vedere organizatoric şi financiar:

„Lucrurile astea la noi capătă o dimensiune atât de mare. Pentru mine sunt de înțeles, pentru că Eugen Voicu e un om care încă învață ce înseamnă Dinamo, ce înseamnă fotbalul. Așa cum îl cunosc eu, buna-credință nu i-o poți pune la îndoială.

Totuși, aș analiza mai mult ce a livrat din punct de vedere organizatoric și financiar și mai puțin poza asta. Într-adevăr, poate că e o eroare de marketing, dar Voicu nu poate fi acuzat sub nicio formă că face niște lucruri în cunoștință de cauză.

Reclamă

E la început în fenomen, în viața clubului, probabil ar fi trebuit să aibă pe cineva pe lângă el să îl învețe ce e bine să facă și să nu, din punct de vedere al imaginii și comunicării. Trebuie ținut cont că a fost o fotografie făcută pentru uz personal”, a declarat Ovidiu Burcă, potrivit digisport.ro.

Cornel Dinu i-a făcut praf pe conducătorii lui Dinamo, după pozele făcute cu trofeele câştigate de CFR Cluj

Cornel Dinu, una dintre marile legende ale lui Dinamo, a comentat imaginile şi nu i-a menajat deloc pe cei din conducerea lui Dinamo. Acesta a declarat că nu îl mai miră nimic la cei care conduc destinele clubului şi că nu vede un viitor strălucit cu aceştia, chiar dacă antrenorul Zeljko Kopic îi dă speranţe:

„Deziluzionant. Cu toate că nu mă mai miră nimic. Am mai spus-o, ce rost ar mai avea s-o repet?, așa este când dai briciul la maimuțe. La asta s-a ajuns la Dinamo. Am tot semnalat, ce pretenții să ai?!

Reclamă 4 / 0/3

Și antrenorul ăsta (n.r. Zeljko Kopic) îmi face impresia că este priceput, dar cu asemenea conducători… Ăsta e război, nu se câștigă doar cu antrenorul”, a declarat Cornel Dinu, potrivit gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și