Închide meniul

CFR Cluj a anunţat un nou transfer! Un dublu campion cu Steaua Roşie Belgrad a semnat cu formaţia din Gruia

Alex Masgras Publicat: 25 februarie 2024, 14:46

Reclamă
CFR Cluj a anunţat un nou transfer! Un dublu campion cu Steaua Roşie Belgrad a semnat cu formaţia din Gruia

CFR Cluj a anunţat un nou transfer! Un dublu campion cu Steaua Roşie Belgrad a semnat cu formaţia din Gruia

Filippe Falco, noul jucător al lui CFR Cluj / Facebook CFR Cluj

CFR Cluj a anunţat un nou transfer! Formaţia din Gruia continuă să aducă întăriri şi a oficializat al şaptelea transfer din această iarnă. Echipa lui Adrian Mutu a bătut palma cu italianul Filippo Falco.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 32 de ani, Falco a ajuns la CFR Cluj din postura de jucător liber de contract. În ultimele două săptămâni, el s-a aflat în probe la formaţia din Gruia.

CFR Cluj a anunţat un nou transfer! Un dublu campion cu Steaua Roşie Belgrad a semnat cu formaţia din Gruia

„Bine ai venit, Filippo Falco!

Suntem bucuroși să vă anunțăm că Filippo Falco este noul jucător al echipei noastre.

Crescut la academia celor de la Lecce, Falco a bifat 366 de meciuri în carieră, 55 de goluri și 51 de pase decisive. În Italia, mijlocașul ofensiv a jucat aproape 200 de partide în primele două eșaloane, unde a îmbrăcat, printre altele, tricourile celor de la Bologna, Cagliari, Lecce, Benevento, Cesena, Perugia și Pescara.

Reclamă

La începutul anului 2021, italianul a ajuns în prima ligă a Serbiei, la Steaua Roșie Belgrad, formație pentru care a bifat 36 de partide, șase goluri și patru pase decisive. Alături de această echipă, Falco a fost de două ori Campion al Serbiei, câștigând și două Cupe.

Îi urăm bun venit în Gruia și cât mai multe reușite alături de CFR Cluj”, au scris cei de la CFR Cluj pe pagina oficială de Facebook.

Analiza lui Mihai Stoica după CFR Cluj – Dinamo 4-0

Analiza lui Mihai Stoica după CFR Cluj – Dinamo 4-0. Oficialul de la FCSB a spus că echipa lui Mutu a jucat singură în a doua repriză şi a remarcat 2 jucători.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a spus că a fost „un adevărat galop de sănătate” al ardenelilor şi i-a evidenţiat pe Otele şi pe Tachtsidis.

„Eu nu consider că este o înfrângere aspră. E mare lucru că s-a intrat cu 0-0 în pauză. Au fost ocazii rarisime, două mari pe finalul primei părți. Dinamo n-a contat! A părut că intră bine în meci, apoi a dispărut total.

Probabil terenul lui CFR e greu pentru echipele din subsol. A fost un galop de sănătate! E un scor care reprezintă realitatea fără niciun fel de dubiu. Nu pot să îmi dau seama ce m-a impresionat. E o echipă atipică. Cu excepția lui Otele, jucător de viteză și care poate destabiliza în duelurile 1 vs 1, au la mijloc un jucător cu certă valoare, pe Tachtsidis. În rest, doar jucători puternici, cu forță. Nu pot să zic că m-a impresionat, dar în partea secundă au jucat singuri”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:37 Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară 0:34 Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra 0:25 Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor 14
mai
23:57
Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular
14
mai
23:48
Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!”
14
mai
23:09
Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid
14
mai
23:04
Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol
14
mai
23:00
AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului
14
mai
22:09
„Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid
14
mai
22:05
Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate”
Vezi toate știrile
Citește și