Închide meniul

Alex Mitriţă a tremurat pentru victoria cu Voluntari: „Am avut emoţii foarte mari în prelungiri! Aveam nevoie de cele 3 puncte”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 februarie 2024, 22:11 / Actualizat: 27 februarie 2024, 19:16

Reclamă
Alex Mitriţă a tremurat pentru victoria cu Voluntari: „Am avut emoţii foarte mari în prelungiri! Aveam nevoie de cele 3 puncte

Alexandru Mitriţă a tremurat pentru victoria cu Voluntari

Alex Mitriţă a tremurat pentru victoria cu Voluntari. Echipa lui Petev a câştigat pe final partida cu ilfovenii şi a trecut pe locul 4 în clasament. Baiaram şi Maldonado au marcat golurile victoriei pentru olteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a ajuns pe locul 4, cu 42 de puncte. Oltenii sunt la 6 puncte în spatele Rapidului şi celor de la CFR Cluj. În prelungirile partidei, Adrian Cojocaru a acordat un penalty pe care l-a anulat după ce a revăzut faza pe monitor.

Alex Mitriţă a tremurat pentru victoria cu Voluntari

„Importante sunt cele 3 puncte, chiar dacă jocul a fost echilibrat. Aveam nevoie de victorie, nu conta cum am obţinut victoria. Ne menţinem acolo sus. Nu vreau să mă gândesc dacă suntem în playoff. Dacă nu facem o figură frumoasă la Petrolul, degeaba am câştigat în această seară. Am avut mari emoţii, nu credeam că se poate întâmpla iar la noi aşa ceva. Nu a fost contact din ce am văzut„, a spus Alexandru Mitriţă la digisport.ro.

Oltenii au început perfect meciul de la Craiova: bară Creţu în minutul 2 şi gol Baiaram în minutul 7. Ilfovenii au egalat după numai un minut, prin Dumiter, dar golul a fost anulat pentru ofsaid. Elevii lui Dică au pus presiune pe gazde, au cerut un penalty în minutul 24, la un duel al lui Carnat cu Bancu, şi au reuşit să egaleze în minutul 54, tot după un penalty. Dumiter a fost faultat în careu de portarul Laurenţiu Popescu şi Robert Popescu a egalat pentru Voluntari.

Golul victoriei craiovene a fost înscris în minutul 84 de Maldonado, cu o lovitură de cap. Jucătorul hondurian abia intrase pe teren, în minutul 82. Mekvabishvili a trecut pe lângă gol pe final de meci, iar arbitrul Adrian Cojocaru a acordat penalty în minutul 90+6, când Carnat a simulat că a fost lovit în careu de portarul craiovean. După analiza VAR, arbitrul a anulat decizia şi CS Universitatea Craiova s-a impus cu 2-1.

Reclamă
Reclamă 4

În clasament, craiovenii au 42 de puncte şi au urcat pe locul 4, în vreme ce FC Voluntari este pe 14, cu 27 de puncte.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:49

Mihai Chiruţă s-a calificat în sferturile de finală, la simplu masculin, la Jocurile Olimpice 2024

10:47

„I-am dat ce a vrut el!” Oferta uriașă pe care Gigi Becali i-a făcut-o unui jucător! Care sunt cerințele fotbalistului

10:38

Noi detalii despre negocierile dintre Gică Hagi şi Răzvan Burleanu: „Gică are niște pretenții destul de greu de acceptat”

10:20

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

10:15

Foto„Spectacol amețitor!” Reacții împărțite, după festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice! Cât a costat întregul eveniment

10:05

LIVE VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia e ACUM, live în AntenaPLAY

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1
Citește și