Închide meniul
EXCLUSIV

Rapid – FCSB se va disputa pe Arena Naţională

Antena Sport Publicat: 1 martie 2024, 13:04

Reclamă
Rapid – FCSB se va disputa pe Arena Naţională

Rapid - FCSB se va disputa pe Arena Naţională!

Rapid - FCSB se va disputa pe Arena Naţională! - Hepta

Rapid – FCSB se va disputa pe Arena Naţională! Conform surselor Antena Sport, actele au fost depuse de giuleşteni la LPF, rămănând de stabilit ziua şi ora în care se va disputa derby-ul din etapa a 30-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eu ştiu că e pe cale să se rezolve. În principiu se joacă acolo”, a declarat, joi, Dan Şucu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Rapid – FCSB se va disputa pe Arena Naţională

Iniţial, derby-ul Rapid – FCSB ar fi trebuit să se dispute în Giuleşti. Cererea mare de bilete a determinat schimbarea. Dan Şucu a insistat că vrea ca şi fanii FCSB-ului să primească multe bilete şi să fie un spectacol total în tribune.

Partida dintre Rapid şi FCSB face parte din etapa a 30-a a Ligii 1. După primele 28 de runde, roş-albaştrii au 10 puncte în faţa feroviarilor.

Dan Şucu, despre derby-ul cu FCSB, după victoria Rapidului cu UTA: „Cererea e de patru ori mai mare!”

Patronul Rapidului, Dan Şucu, a anunţat după Rapid – UTA 4-1 că se va reevalua situaţia în privinţa derby-ului cu FCSB, deoarece cererea din partea suporterilor este una imensă.

Reclamă

„Felicitări echipei adverse, ne-au dominat destul de clar în anumite momente. Prima felicitare pe care îmi permit să o dau este colegilor mei, antrenorii de la juniori, acum ne pun un nou jucător important la dispoziţie, Bădescu. Un debut excepţional. Este jucător de prima ligă „Speedy”.

Golurile le-au dat rapidiştii, şi într-o parte şi în cealaltă. Probabil cel mai spectaculos pe care l-am văzut în Giuleşti (n.r. golul lui Borisav Burmaz). O să reevaluăm mâine, dacă este posibil, ca meciul cu FCSB să-l jucăm pe Arena Naţională, nivelul de cerere pentru bilete depăşeşte de patru ori capacitatea stadionului. Trebuie să discutăm intern. Giuleştiul este stadionul pe care îl iubim, dar îţi dezamăgeşti mii de suporteri, e fără sens.

(N.r. Despre Alexandru Albu şi Andrei Borza) Au primit amendă din partea clubului, au plătit pentru greşeala respectivă. Când se întorc, e decizia domnului Bergodi. E o lecţie, nu mergem mai departe”, a declarat Dan Şucu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins Vezi toate știrile
Citește și