Închide meniul
EXCLUSIV

Rapid – FCSB se va disputa pe Arena Naţională

Antena Sport Publicat: 1 martie 2024, 13:04

Reclamă
Rapid – FCSB se va disputa pe Arena Naţională

Rapid - FCSB se va disputa pe Arena Naţională!

Rapid - FCSB se va disputa pe Arena Naţională! - Hepta

Rapid – FCSB se va disputa pe Arena Naţională! Conform surselor Antena Sport, actele au fost depuse de giuleşteni la LPF, rămănând de stabilit ziua şi ora în care se va disputa derby-ul din etapa a 30-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eu ştiu că e pe cale să se rezolve. În principiu se joacă acolo”, a declarat, joi, Dan Şucu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Rapid – FCSB se va disputa pe Arena Naţională

Iniţial, derby-ul Rapid – FCSB ar fi trebuit să se dispute în Giuleşti. Cererea mare de bilete a determinat schimbarea. Dan Şucu a insistat că vrea ca şi fanii FCSB-ului să primească multe bilete şi să fie un spectacol total în tribune.

Partida dintre Rapid şi FCSB face parte din etapa a 30-a a Ligii 1. După primele 28 de runde, roş-albaştrii au 10 puncte în faţa feroviarilor.

Dan Şucu, despre derby-ul cu FCSB, după victoria Rapidului cu UTA: „Cererea e de patru ori mai mare!”

Patronul Rapidului, Dan Şucu, a anunţat după Rapid – UTA 4-1 că se va reevalua situaţia în privinţa derby-ului cu FCSB, deoarece cererea din partea suporterilor este una imensă.

Reclamă

„Felicitări echipei adverse, ne-au dominat destul de clar în anumite momente. Prima felicitare pe care îmi permit să o dau este colegilor mei, antrenorii de la juniori, acum ne pun un nou jucător important la dispoziţie, Bădescu. Un debut excepţional. Este jucător de prima ligă „Speedy”.

Golurile le-au dat rapidiştii, şi într-o parte şi în cealaltă. Probabil cel mai spectaculos pe care l-am văzut în Giuleşti (n.r. golul lui Borisav Burmaz). O să reevaluăm mâine, dacă este posibil, ca meciul cu FCSB să-l jucăm pe Arena Naţională, nivelul de cerere pentru bilete depăşeşte de patru ori capacitatea stadionului. Trebuie să discutăm intern. Giuleştiul este stadionul pe care îl iubim, dar îţi dezamăgeşti mii de suporteri, e fără sens.

(N.r. Despre Alexandru Albu şi Andrei Borza) Au primit amendă din partea clubului, au plătit pentru greşeala respectivă. Când se întorc, e decizia domnului Bergodi. E o lecţie, nu mergem mai departe”, a declarat Dan Şucu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:35 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și