Închide meniul

Răzvan Lucescu a intrat în istoria lui PAOK! Recordul stabilit de antrenorul român

Bogdan Stănescu Publicat: 4 martie 2024, 16:37

Reclamă
Răzvan Lucescu a intrat în istoria lui PAOK! Recordul stabilit de antrenorul român

Răzvan Lucescu a intrat în istoria lui PAOK! Recordul stabilit de antrenorul român

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Răzvan Lucescu a intrat în istoria lui PAOK! Fiul lui Mircea Lucescu a stabilit un record pe banca echipei din Grecia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Lucescu a reuşit în acest sezon să obţină cu PAOK cea mai mare medie de goluri pe meci din istoria echipei elene.

Răzvan Lucescu a intrat în istoria lui PAOK! Recordul stabilit de antrenorul român

PAOK are sezonul acesta o medie de 2,53 goluri pe meci. Potrivit gazzetta.gr, media de goluri din acest sezon o depăşeşte lejer pe cea obţinută de PAOK în celelalte sezoane în care a marcat cel mai mare număr de goluri, 2000-2001 și 2018-2019.

În sezoanele 2000-2001 și 2018-2019, PAOK a marcat 2,20 goluri pe meci. În acest sezon, PAOK are şi cele mai multe goluri marcate dintre toate echipele din prima ligă greacă. PAOK a înscris cu 4 goluri mai mult decât Panathinaikos, cu 6 mai mult decât AEK și cu 9 mai mult decât Olympiacos.

PAOK e lider în Grecia la finalul sezonului regular, cu 60 de puncte. Pe locul 2 e AEK, cu 59 de puncte, pe 3 Olympiacos, cu 57 de puncte, iar pe 4 Panathinaikos, cu 56 de puncte.

Reclamă

Răzvan Lucescu a răbufnit în Grecia: „S-a creat o mare presiune”. Ce a acuzat antrenorul lui PAOK Salonic

Răzvan Lucescu a răbufnit în Grecia. Antrenorul celor de la PAOK Salonic s-a plâns de programul echipei sale din luna februarie. Formația pregătită de Lucescu jr. a disputat patru derby-uri în februarie, dubla cu Panathinaikos din Cupa Greciei și meciurile cu AEK și Olympiakos din campionat.

Din fericire, Răzvan Lucescu a încheiat cu succes luna februarie, fiind acum pe primul loc la sfârşitul sezonului regular.

„Să joci patru derby-uri în zece zile e foarte complicat. Nu știu cine a decis astfel, însă nu e ușor pentru nicio echipă. Ce altă formație din Grecia a experimentat așa ceva? S-a creat o mare presiune asupra jucătorilor, după patru dueluri atât de intense a crescut și riscul accidentărilor.

Reclamă 4 / 0/3

Am fost afectați de eliminarea de miercuri. Mai ales psihic ne-a afectat, iar faptul că am luat gol chiar de la începutul meciului cu Panaitolikos a generat o stare de confuzie”, a declarat Răyvan Lucescu, citat de gsp.ro.

S-au tras la sorţi optimile de finală ale Conference League! Răzvan Lucescu, în faţa unui meci teribil

PAOK Salonic, echipa românului Răzvan Lucescu, va întâlni campioana Croaţiei, Dinamo Zagreb. PAOK şi-a aflat adversara după tragerea la sorţi care a avut loc la Nyon.

Capul de afiş al acestei faze pare a fi confruntarea dintre Ajax Amsterdam şi Aston Villa, ambele foste campioane ale Europei.

Union Saint-Gilloise, care s-a calificat în dauna echipei Eintracht Frankfurt, câştigătoarea Europa League din 2022, va da în optimi peste Fenerbahce Istanbul.

Israelul are două reprezentante în optimile de finală, Maccabi Haifa urmând să joace cu Fiorentina, iar Maccabi Tel Aviv, cu Olympiakos Pireu.

Servette Geneva, care a eliminat-o pe Ludogoreţ Razgrad, o va înfrunta în optimi pe Viktoria Plzen. Sturm Graz va avea un duel dificil cu echipa franceză Lille OSC, în timp ce FC Bruges va juca împotriva norvegienilor de la Molde, anunţă agerpres.ro.

Partidele din optimi se vor disputa pe 7 şi 14 martie. Finala competiţiei va avea loc în data de 29 mai, la Atena.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai 17:16 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 16:53 Gicu Grozav a semnat prelungirea contractului cu Petrolul! Laszlo Balint a făcut anunțul: „Lucrurile sunt rezolvate” 16:36 „E cert!” Radu Drăgușin, anunțat titular în Sheffield – Tottenham! L-a dat pe spate pe Postecoglou la meciul cu Manchester City 16:30 Salariul pe care îl cere Dennis Man pentru a semna! Se poate îmbogăţi imediat după ce a promovat în Serie A cu Parma Vezi toate știrile
Citește și