Închide meniul

Boris Becker, mesaj puternic pentru Simona Halep: „Aminteşte-ţi mereu cine ţi-a fost alături în momentele de disperare”

Dan Roșu Publicat: 6 martie 2024, 9:57

Reclamă
Boris Becker, mesaj puternic pentru Simona Halep: „Aminteşte-ţi mereu cine ţi-a fost alături în momentele de disperare

Boris Becker, mesaj puternic pentru Simona Halep

Boris Becker, în timpul unui eveniment - Profimedia Images

Boris Becker a avut un mesaj puternic pentru Simona Halep, după decizia TAS de a reduce suspendarea campioanei noastre de la 4 ani, la 9 luni. Simo poate reveni oricând în circuit după anunţul venit de la Lausanne.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona a postat un mesaj pentru fanii care i-au fost alături în cea mai grea perioadă a vieţii. Fostul elev al lui Ion Ţiriac nu s-a ferit de cuvinte atunci când a comentat pe postare.

Boris Becker, mesaj puternic pentru Simona Halep după decizia TAS

„Aminteşte-ţi mereu cine ţi-a fost alături în momentele de disperare… ei vor fi armura ta strălucitoare în continuare! Abia aşteptăm să te vedem din nou pe teren”, a fost mesajul lui Becker.

Mai multe nume mari din sportul românesc, precum Ilie Năstase, Nadia Comăneci, Gică Hagi sau Mihai Covaliu, şi-au arătat sprijinul pentru dubla câştigătoare de Grand Slam, care fusese iniţial suspendată 4 ani de ITIA.

Alize Cornet: „Bine ai revenit, Simona!”

Şi antrenorul Patrick Mouratoglou a scris că „Adevărul a învins”, în timp ce organizatorii de la Indian Wells au comentat „Ne vedem anul viitor”.

Reclamă

Pentru jucătoarea franceză Alize Cornet acesta este „Singurul rezultat posibil al acestui scandal. Bine ai revenit, Simona”.

Simona Halep a notat, într-un mesaj postat în social media, că decizia TAS de reducere a suspendării sale reprezintă un triumf “dulce-amărui” al adevărului, venit târziu, dar “extrem de satisfăcător”. Ea a menţionat, pe Instagram, că este nerăbdătoare să revină în circuitul WTA cu “un spirit revigorat”.

Mesajul WTA după decizia TAS cu privire la Halep

WTA a anunţat, marţi, că susţine “pe deplin” decizia TAS de reducere a suspendării Simonei Halep şi salută revenirea româncei în circuit.

Reclamă 4 / 0/3

„WTA respectă procesele care există pentru a proteja integritatea sportului şi pentru a oferi un mediu sportiv curat şi corect. Prin urmare, WTA susţine pe deplin decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv (CAS) şi salutăm revenirea imediată a Simonei în WTA şi în joc”, a precizat forul.

WTA a notat, pe site-ul oficial, că Halep este eligibilă pentru a-şi relua cariera cu efect imediat.

“Fostul număr 1 mondial Simona Halep a primit permisiunea de a reveni în tenis cu efect imediat, după ce suspendarea pe patru ani a fost redusă marţi la nouă luni, ca urmare a apelului său recent la Tribunalul de Arbitraj Sportiv”, a adăugat forul internaţional.

Halep nu a mai concurat de la înfrângerea din primul tur de la US Open 2022.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:19 Kazahstan – Suedia (17:20) și Canada – Norvegia (21:20) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Continuă spectacolul la CM de hochei 15:49 Germania a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024! Surprize uriaşe! Numele mari care nu au fost convocate de Nagelsmann 15:41 Răzvan Lucescu, numit „Mourinho al săracului” după ce a adus-o pe PAOK la o victorie de un titlu nesperat 14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și