Închide meniul

Boris Becker, mesaj puternic pentru Simona Halep: „Aminteşte-ţi mereu cine ţi-a fost alături în momentele de disperare”

Dan Roșu Publicat: 6 martie 2024, 9:57

Reclamă
Boris Becker, mesaj puternic pentru Simona Halep: „Aminteşte-ţi mereu cine ţi-a fost alături în momentele de disperare

Boris Becker, mesaj puternic pentru Simona Halep

Boris Becker, în timpul unui eveniment - Profimedia Images

Boris Becker a avut un mesaj puternic pentru Simona Halep, după decizia TAS de a reduce suspendarea campioanei noastre de la 4 ani, la 9 luni. Simo poate reveni oricând în circuit după anunţul venit de la Lausanne.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona a postat un mesaj pentru fanii care i-au fost alături în cea mai grea perioadă a vieţii. Fostul elev al lui Ion Ţiriac nu s-a ferit de cuvinte atunci când a comentat pe postare.

Boris Becker, mesaj puternic pentru Simona Halep după decizia TAS

„Aminteşte-ţi mereu cine ţi-a fost alături în momentele de disperare… ei vor fi armura ta strălucitoare în continuare! Abia aşteptăm să te vedem din nou pe teren”, a fost mesajul lui Becker.

Mai multe nume mari din sportul românesc, precum Ilie Năstase, Nadia Comăneci, Gică Hagi sau Mihai Covaliu, şi-au arătat sprijinul pentru dubla câştigătoare de Grand Slam, care fusese iniţial suspendată 4 ani de ITIA.

Alize Cornet: „Bine ai revenit, Simona!”

Şi antrenorul Patrick Mouratoglou a scris că „Adevărul a învins”, în timp ce organizatorii de la Indian Wells au comentat „Ne vedem anul viitor”.

Reclamă

Pentru jucătoarea franceză Alize Cornet acesta este „Singurul rezultat posibil al acestui scandal. Bine ai revenit, Simona”.

Simona Halep a notat, într-un mesaj postat în social media, că decizia TAS de reducere a suspendării sale reprezintă un triumf “dulce-amărui” al adevărului, venit târziu, dar “extrem de satisfăcător”. Ea a menţionat, pe Instagram, că este nerăbdătoare să revină în circuitul WTA cu “un spirit revigorat”.

Mesajul WTA după decizia TAS cu privire la Halep

WTA a anunţat, marţi, că susţine “pe deplin” decizia TAS de reducere a suspendării Simonei Halep şi salută revenirea româncei în circuit.

Reclamă 4 / 0/3

„WTA respectă procesele care există pentru a proteja integritatea sportului şi pentru a oferi un mediu sportiv curat şi corect. Prin urmare, WTA susţine pe deplin decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv (CAS) şi salutăm revenirea imediată a Simonei în WTA şi în joc”, a precizat forul.

WTA a notat, pe site-ul oficial, că Halep este eligibilă pentru a-şi relua cariera cu efect imediat.

“Fostul număr 1 mondial Simona Halep a primit permisiunea de a reveni în tenis cu efect imediat, după ce suspendarea pe patru ani a fost redusă marţi la nouă luni, ca urmare a apelului său recent la Tribunalul de Arbitraj Sportiv”, a adăugat forul internaţional.

Halep nu a mai concurat de la înfrângerea din primul tur de la US Open 2022.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” Vezi toate știrile
Citește și