Închide meniul

Simona Halep, mesaj pentru români după ce a câştigat „meciul vieţii”! Imagini de colecţie cu trofeele Roland Garros şi Wimbledon

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 martie 2024, 23:33

Simona Halep, mesaj pentru români după ce a câştigat „meciul vieţii! Imagini de colecţie cu trofeele Roland Garros şi Wimbledon

Simona Halep, mesaj pentru români după ce a câştigat "meciul vieţii" în procesul de dopaj

Simona Halep, cu trofeele Roland Garros şi Wimbledon/ Profimedia

Simona Halep a transmis un mesaj pentru români, după ce a câştigat „meciul vieţii” şi a triumfat în procesul de dopaj. Românca şi-a exprimat recunoştinţa pentru toată susţinerea pe care a primit-o în perioada în care a fost suspendată. Acesta a transmis că abia aşteaptă să revină pe terenul de tenis, cu forţe proaspete.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep şi-a aflat verdictul de la TAS, în urma audierilor de luna trecută. Suspendarea acesteia i-a fost redusă de la patru ani, la nouă luni, şi e gata să revină în circuitul WTA.

Simona Halep, mesaj pentru români după ce a câştigat „meciul vieţii” în procesul de dopaj

Simona Halep a oferit mai multe detalii despre procesul câştigat la TAS. Aceasta a transmis că decizia a fost luată în unanimitate, şi că i-a fost înlăturată orice acuzaţie de dopaj, deoarece s-a constatat că substanţa interzisă a ajuns în corpul ei printr-un supliment contaminat.

De asemenea, fostul lider WTA a transmis că susţinerea românilor a ajutat-o să depăşească acest moment dificil din cariera ei, şi şi-a exprimat recunoştinţa şi faţă de echipa ei de avocaţi.

Alături de mesajul postat, Simona Halep a ataşat trei fotografii. Una în care era înfăţişată cu trofeul de la Roland Garros, alta alături de trofeul de la Wimbledon, iar în cea de a treia ţine în mână trofeul dedicat jucătoarelor care ajung pe locul 1 WTA.

Reclamă

„Astăzi se marchează un moment esenţial, după ce tribunalul şi-a pronunţat verdictul, afirmând poziţia mea şi aducând claritate în acest capitol:

1. Într-o hotărâre unanimă, tribunalul m-a înlăturat de orice abatere privind acuzaţiile de dopaj de sânge.

2. De asemenea, s-a stabilit în unanimitate că incidentul nefericit al testului pozitiv la Roxadustat a rezultat din contaminarea accidentală a suplimentului, ceea ce a condus la o sancţiune redusă de nouă luni.

Reclamă 4 / 0/3

3. În plus, tribunalul a solicitat ITIA să mă despăgubească cu 20.000 de franci elveţieni.

În mijlocul acestei călătorii provocatoare, credinţa mea neclintită în integritatea adevărului şi în principiile dreptăţii au fost farul meu. În ciuda faptului că m-am confruntat cu acuzaţii descurajatoare şi o opoziţie formidabilă, spiritul meu a rămas plin de susţinere, ancorat în convigerea mea neclintită de a fi un atlet curat.

Simona Halep: „Sunt nerăbdătoare să întorc această pagină!”

Această încercare a fost o dovadă a rezistenţei, iar triumful adevărului este o justificare dulce-amăruie care, deşi amânată, este extrem de îmbucurătoare.

Îmi exprim sincera recunoştinţă echipei mele juridice, a cărei credinţă fermă şi dăruire excepţională au fost esenţiale în navigarea prin aceste vremuri tulburi. În egală măsură, sponsorii mei, fanii fideli şi câţiva concurenţi lăudabili au fost pilonii mei de putere, oferind sprijin şi solidaritate neclintită.

Sprijinul copleşitor din partea atâtor români mi-a întărit şi hotărârea, permiţându-mi să susţin această cauză până la o concluzie pe bună dreptate şi onorabilă. Aştept cu nerăbdare, sunt nerăbdătoare să întorc această pagină şi să mă alătur turneului cu o vigoare reînnoită şi un spirit revigorat.

Cu dragoste și recunoștință, Simona”, a transmis Simona Halep, pa Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Reclamă

Simona Halep mai are de aşteptat, până la primul meci

Simona Halep mai are aşteptat, până la primul meci oficial, deşi a scăpat de suspendare. WTA România a făcut anunţul şi a dezvăluit că românca nu va putea participa la turneul de la Miami, programat în perioada 19-31 martie.

Conform WTA România, Simona Halep nu va putea participa la turneul de 1000 de puncte WTA de la Miami, primul turneu la care ar fi fost eligibilă. Românca ar fi putut primi un wildcard, însă organizatorii le-au acordat deja.

Sursa menţionată mai sus notează faptul că Simona Halep ar putea juca în barajul de calificare pentru Billie Jen King Cup. Aceasta ar putea face parte din echipa României pentru duelul din deplasare cu Ucraina, duel care se va desfăşura în perioada 12-13 aprilie.

Acest fapt ar aduce şi un avantaj pentru Simona Halep. Dacă va alege să facă parte din echipa României, la duelul din Billie Jean King Cup, acest fapt ar face-o eligibilă pentru participarea la Jocurile Olimpice de la Paris, din vară.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni Vezi toate știrile
Citește și