Închide meniul

Cristiano Ronaldo, mesaj special pentru Real Madrid, la împlinirea a 122 de ani

Dan Roșu Publicat: 6 martie 2024, 14:55

Reclamă
Cristiano Ronaldo, mesaj special pentru Real Madrid, la împlinirea a 122 de ani

Cristiano Ronaldo, mesaj special pentru Real Madrid, la împlinirea a 122 de ani

Cristiano Ronaldo, mesaj special pentru Real Madrid, la împlinirea a 122 de ani - X Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a avut un mesaj special pentru Real Madrid, la împlinirea a 122 de ani. Starul lui Al-Nassr a felicitat miercuri clubul spaniol la care a evoluat timp de nouă sezoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Multe felicitări pentru aceşti 122 de ani de existenţă familiei madrilene. Hala Madrid!”, a scris starul portughez pe contul său de pe reţeaua X. El şi-a însoţit mesajul cu o fotografie în care apare ţinând în mână ultimul trofeu al Ligii Campionilor câştigat alături de Real Madrid.

Cristiano Ronaldo, mesaj special pentru Real Madrid, la împlinirea a 122 de ani

Cristiano Ronaldo este cel mai bun marcator din istoria clubului Real Madrid, cu un total de 451 de goluri în 438 de meciuri disputate în toate competiţiile. El joacă în prezent la echipa saudită Al-Nassr.

Cristiano Ronaldo se pregăteşte acum pentru returul sferturilor Ligii Campionilor Asiei dintre Al-Nassr şi Al-Ain, care porneşte de la 0-1. Partida va avea loc luni, 11 martie, de la ora 21:00, exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă

Sergio Ramos, mesaj pentru Real Madrid

O altă legendă a clubului madrilen, fundaşul Sergio Ramos, care evoluează în prezent la Sevilla FC, a transmis la rândul său un mesaj de felicitare grupării de pe Santiago Bernabeu.

„Felicitări, Real Madrid. 122 de ani în care s-a scris una dintre cele mai aurite pagini ale fotbalului. Este o onoare că am făcut parte din ea”, a scris fostul căpitan al Realului.

Sergio Ramos a evoluat între 2005 şi 2021 la Real Madrid, alături de care a cucerit patru Ligi ale Campionilor şi cinci titluri în Primera Division, între alte trofee.

Reclamă 4 / 0/3

Fondat pe 6 martie 1902, Real Madrid este cel mai titrat club european, după ce a reuşit să câştige de 14 ori în istoria sa cea mai importantă competiţie continentală: Cupa Campionilor/Liga Campionilor.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
8
mai
21:43
Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere
8
mai
21:02
FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”
8
mai
20:53
Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3
Vezi toate știrile
Citește și