Închide meniul

Cristiano Ronaldo, mesaj special pentru Real Madrid, la împlinirea a 122 de ani

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 6 martie 2024, 14:55

Cristiano Ronaldo, mesaj special pentru Real Madrid, la împlinirea a 122 de ani

Cristiano Ronaldo, mesaj special pentru Real Madrid, la împlinirea a 122 de ani

Cristiano Ronaldo, mesaj special pentru Real Madrid, la împlinirea a 122 de ani - X Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a avut un mesaj special pentru Real Madrid, la împlinirea a 122 de ani. Starul lui Al-Nassr a felicitat miercuri clubul spaniol la care a evoluat timp de nouă sezoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Multe felicitări pentru aceşti 122 de ani de existenţă familiei madrilene. Hala Madrid!”, a scris starul portughez pe contul său de pe reţeaua X. El şi-a însoţit mesajul cu o fotografie în care apare ţinând în mână ultimul trofeu al Ligii Campionilor câştigat alături de Real Madrid.

Cristiano Ronaldo, mesaj special pentru Real Madrid, la împlinirea a 122 de ani

Cristiano Ronaldo este cel mai bun marcator din istoria clubului Real Madrid, cu un total de 451 de goluri în 438 de meciuri disputate în toate competiţiile. El joacă în prezent la echipa saudită Al-Nassr.

Cristiano Ronaldo se pregăteşte acum pentru returul sferturilor Ligii Campionilor Asiei dintre Al-Nassr şi Al-Ain, care porneşte de la 0-1. Partida va avea loc luni, 11 martie, de la ora 21:00, exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă

Sergio Ramos, mesaj pentru Real Madrid

O altă legendă a clubului madrilen, fundaşul Sergio Ramos, care evoluează în prezent la Sevilla FC, a transmis la rândul său un mesaj de felicitare grupării de pe Santiago Bernabeu.

„Felicitări, Real Madrid. 122 de ani în care s-a scris una dintre cele mai aurite pagini ale fotbalului. Este o onoare că am făcut parte din ea”, a scris fostul căpitan al Realului.

Sergio Ramos a evoluat între 2005 şi 2021 la Real Madrid, alături de care a cucerit patru Ligi ale Campionilor şi cinci titluri în Primera Division, între alte trofee.

Reclamă 4 / 0/3

Fondat pe 6 martie 1902, Real Madrid este cel mai titrat club european, după ce a reuşit să câştige de 14 ori în istoria sa cea mai importantă competiţie continentală: Cupa Campionilor/Liga Campionilor.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și