Închide meniul

Legendara Chris Evert crede în revenirea totală a Simonei Halep: „O cunosc şi cred că mă pricep la oameni”

Antena Sport Publicat: 9 martie 2024, 14:46

Reclamă
Legendara Chris Evert crede în revenirea totală a Simonei Halep: „O cunosc şi cred că mă pricep la oameni

Legendara Chris Evert crede în revenirea totală a Simonei Halep. Ce a spus despre câștigătoarea a 2 titluri de grand slam.

Simona Halep / Profimedia

Legendara Chris Evert crede în revenirea totală a Simonei Halep. Dubla câştigătoare de Grand Slam va juca la Miami, după ce a scăpat de suspendarea de 4 ani primită de la ITIA, micşorată de TAS la 9 luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Evert susţine că Halep poate ajunge din nou în Top 10, dar rămâne de văzut în ce forma va reveni Simo, dar şi ce echipă va alege să aibă lângă ea, pentru a ataca restul sezonului.

Legendara Chris Evert crede în revenirea totală a Simonei Halep

„Simona sigur poate reveni în topul tenisului feminin mondial. Perioada de pauză a fost lungă, e adevărat, dar ea are un caracter extrem de puternic. Și să nu uităm ce dorință de revanșă are acum. Asta ar putea face diferența.

O cunosc şi cred că mă pricep la oameni. Mă bucur foarte mult pentru ea. Simona e o persoană cu etica muncii, extrem de disciplinată şi cu principii atunci când vine vorba de antrenamente, de tenis. Nu m-am îndoit nicio secundă de nevinovăţia ei”, a spus Evert, citată de iamsport.ro.

Darren Cahill, mesaj în limba română pentru Simona Halep

Darren Cahill a transmis un mesaj în limba română pentru Simona Halep. Antrenorul australian a reacţionat imediat, după ce românca şi-a anunţat revenirea pe terenul de tenis.

Reclamă

Darren Cahill nu a rămas indiferent, după ce Simona Halep şi-a anunţat revenirea în circuitul WTA, ca urmare a procesului de dopaj câştigat. Antrenorul australian a transmis un mesaj de două cuvinte, în limba română, arătându-şi astfel entuziasmul faţă de revenirea fostului lider WTA.

„Haide, Simona”, a transmis Darren Cahill, la postarea de pe Instagram prin care Simona Halep îşi anunţă participarea la turneul de la Miami.

Turneul de la Miami este prima competiţie la care Simona Halep participă, după suspendarea pentru dopaj. Turneul se va desfăşura în perioada 17-31 martie.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:43 Propunere-surpriză de preşedinte la Rapid: „Poate să fie compatibil cu Dan Şucu” 10:22 Prin ce a ajuns să treacă Daniel Opriţa la CSA Steaua. Situaţie limită la echipă: „E și incertitudinea cu dreptul de promovare” 10:20 Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e live în AntenaPLAY (17-19 mai). Programul complet 9:57 Antrenamentele din Formula 2 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (12:05). Programul complet 9:50 Antrenamentele din Formula 3 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (10:55). Programul complet 9:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 9:34 Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său: „Dacă era treaba mea, pe el îl alegeam” 9:27 Napoli insistă pentru Radu Drăguşin, iar şefii lui Tottenham au luat decizia finală. Ce se întâmplă cu fundaşul român 8:56 „Nicio scuză să nu îl convoci” Florin Prunea, avertisment pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „S-a mai mărit şi lista” 8:42 Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim! „Împăratul”, demis de şefii lui Panathinaikos Vezi toate știrile
Citește și