Închide meniul

Legendara Chris Evert crede în revenirea totală a Simonei Halep: „O cunosc şi cred că mă pricep la oameni”

Antena Sport Publicat: 9 martie 2024, 14:46

Reclamă
Legendara Chris Evert crede în revenirea totală a Simonei Halep: „O cunosc şi cred că mă pricep la oameni

Legendara Chris Evert crede în revenirea totală a Simonei Halep. Ce a spus despre câștigătoarea a 2 titluri de grand slam.

Simona Halep / Profimedia

Legendara Chris Evert crede în revenirea totală a Simonei Halep. Dubla câştigătoare de Grand Slam va juca la Miami, după ce a scăpat de suspendarea de 4 ani primită de la ITIA, micşorată de TAS la 9 luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Evert susţine că Halep poate ajunge din nou în Top 10, dar rămâne de văzut în ce forma va reveni Simo, dar şi ce echipă va alege să aibă lângă ea, pentru a ataca restul sezonului.

Legendara Chris Evert crede în revenirea totală a Simonei Halep

„Simona sigur poate reveni în topul tenisului feminin mondial. Perioada de pauză a fost lungă, e adevărat, dar ea are un caracter extrem de puternic. Și să nu uităm ce dorință de revanșă are acum. Asta ar putea face diferența.

O cunosc şi cred că mă pricep la oameni. Mă bucur foarte mult pentru ea. Simona e o persoană cu etica muncii, extrem de disciplinată şi cu principii atunci când vine vorba de antrenamente, de tenis. Nu m-am îndoit nicio secundă de nevinovăţia ei”, a spus Evert, citată de iamsport.ro.

Darren Cahill, mesaj în limba română pentru Simona Halep

Darren Cahill a transmis un mesaj în limba română pentru Simona Halep. Antrenorul australian a reacţionat imediat, după ce românca şi-a anunţat revenirea pe terenul de tenis.

Reclamă

Darren Cahill nu a rămas indiferent, după ce Simona Halep şi-a anunţat revenirea în circuitul WTA, ca urmare a procesului de dopaj câştigat. Antrenorul australian a transmis un mesaj de două cuvinte, în limba română, arătându-şi astfel entuziasmul faţă de revenirea fostului lider WTA.

„Haide, Simona”, a transmis Darren Cahill, la postarea de pe Instagram prin care Simona Halep îşi anunţă participarea la turneul de la Miami.

Turneul de la Miami este prima competiţie la care Simona Halep participă, după suspendarea pentru dopaj. Turneul se va desfăşura în perioada 17-31 martie.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei Vezi toate știrile
Citește și