Închide meniul

Gheorghe Mustaţă a surprins, după umilinţa cu Rapid. Singurul jucător remarcat de la FCSB de către liderul galeriei

Publicat: 10 martie 2024, 14:55

Reclamă
Gheorghe Mustaţă a surprins, după umilinţa cu Rapid. Singurul jucător remarcat de la FCSB de către liderul galeriei

Gheorghe Mustaţă a surprins, după umilinţa cu Rapid. Singurul jucător remarcat de la FCSB de către liderul galeriei

Gheorghe Mustaţă, în timpul unui meci / Hepta

Gheorghe Mustaţă a surprins, după umilinţa cu Rapid. Liderul din Liga 1 a pierdut fără drept de apel meciul de pe Arena Naţională. Echipa lui Cristiano Bergodi s-a impus cu 4-0 şi a relansta lupta la titlu în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diferenţa dintre FCSB şi Rapid este de 9 puncte în acest moment, ceea ce înseamnă că diferenţa în play-off va fi de 5 puncte între cele două echipe după înjumătăţire. În caz de egalitate de puncte, FCSB va avea câştig de cauză, deoarece Rapid beneficiază de rotunjire.

Gheorghe Mustaţă a surprins, după umilinţa cu Rapid. Singurul jucător remarcat de la FCSB de către liderul galeriei

Liderul galeriei lui FCSB a surprins atunci când a fost întrebat dacă are vreun remarcat după înfrângerea la scor cu Rapid. Acesta l-a numit pe Vlad Chiricheş, chiar dacă acesta nu a evoluat în derby-ul de pe Arena Naţională:

„(n.r. a fost vreun jucător care a trecut testul la FCSB) Chiricheș de pe bancă. Sperăm să revină și el, să ne vină în echipă. Aveam nevoie de un jucător cu experiență la 1-0, să calce accelerația și să dea curaj în vestiar.

Au fost mai buni, nu am ce să zic. Mergem înainte, dar să nu înceapă să se înece la mal. Acum începe campionatul, poate a avut dreptate și Florinel. Mai bine luăm dușul rece acum și să dăm drumul la treabă în play-off.

Reclamă

Toți suntem supărați și eu am fost supărat până dimineață. Acum ce să fac, a venit o altă zi și trebuie să ne gândim înainte. Viața spune să te duci înainte, dacă trăim cu trecutul e mai nasol”, a declarat Gheorghe Mustaţă, la fanatik.ro.

Dumitru Dragomir l-a făcut praf pe Gigi Becali, după Rapid – FCSB 4-0

Dumitru Dragomir l-a făcut praf pe Gigi Becali, după Rapid – FCSB 4-0. Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a criticat în termeni duri prestaţia roş-albaştrilor de pe Arena Naţională. Liderul din Liga 1 a pierdut fără drept de apel duelul cu Rapid.

Dragomir nu a menţionat numele patronului Gigi Becali, dar a criticat în termeni dur politica celor de la FCSB. Acesta nu este de acord cu despărţirea de Andrea Compagno, dar nici cu faptul că Tavi Popescu a fost mutat de pe un post pe altul:

Reclamă 4 / 0/3

„Parcă era echipă de Divizia C, incredibil! I-a făcut praf! Cel mai bun de la Rapid a fost Oaidă, cum să-i dai drumul? Vai de mine, ce capacitate de efort! Absența lui Chiricheș e o greșeală impardonabilă, nu se poate așa. I-a dezumflat rău de tot.

Pe Tavi Popescu l-au nenorocit cei de la club. L-au mutat de pe un post pe altul până l-au curățat. L-au desființat, l-au curățat. M-am convins că nici Coman n-are moral de competiție înaltă. El e cel mai tare doar la meciurile slabe.

I se face o mare nedreptate lui Andrei Vlad. Politică idioată la FCSB. Trebuie să fii bolnav mintal să-l dai pe Compagno când n-ai niciun vârf de atac. Bagă-l cel puțin pe Tavi Popescu vârf, nu ba mijlocaș stânga, ba mijlocaș dreapta. Eu, dacă îl am fotbalist pe Tavi Popescu, îl fac cel mai bun din țară”, a declarat Dumitru Dragomir, la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:45 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:20 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act Vezi toate știrile
Citește și