Închide meniul

Gheorghe Mustaţă a surprins, după umilinţa cu Rapid. Singurul jucător remarcat de la FCSB de către liderul galeriei

Publicat: 10 martie 2024, 14:55

Reclamă
Gheorghe Mustaţă a surprins, după umilinţa cu Rapid. Singurul jucător remarcat de la FCSB de către liderul galeriei

Gheorghe Mustaţă a surprins, după umilinţa cu Rapid. Singurul jucător remarcat de la FCSB de către liderul galeriei

Gheorghe Mustaţă, în timpul unui meci / Hepta

Gheorghe Mustaţă a surprins, după umilinţa cu Rapid. Liderul din Liga 1 a pierdut fără drept de apel meciul de pe Arena Naţională. Echipa lui Cristiano Bergodi s-a impus cu 4-0 şi a relansta lupta la titlu în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diferenţa dintre FCSB şi Rapid este de 9 puncte în acest moment, ceea ce înseamnă că diferenţa în play-off va fi de 5 puncte între cele două echipe după înjumătăţire. În caz de egalitate de puncte, FCSB va avea câştig de cauză, deoarece Rapid beneficiază de rotunjire.

Gheorghe Mustaţă a surprins, după umilinţa cu Rapid. Singurul jucător remarcat de la FCSB de către liderul galeriei

Liderul galeriei lui FCSB a surprins atunci când a fost întrebat dacă are vreun remarcat după înfrângerea la scor cu Rapid. Acesta l-a numit pe Vlad Chiricheş, chiar dacă acesta nu a evoluat în derby-ul de pe Arena Naţională:

„(n.r. a fost vreun jucător care a trecut testul la FCSB) Chiricheș de pe bancă. Sperăm să revină și el, să ne vină în echipă. Aveam nevoie de un jucător cu experiență la 1-0, să calce accelerația și să dea curaj în vestiar.

Au fost mai buni, nu am ce să zic. Mergem înainte, dar să nu înceapă să se înece la mal. Acum începe campionatul, poate a avut dreptate și Florinel. Mai bine luăm dușul rece acum și să dăm drumul la treabă în play-off.

Reclamă

Toți suntem supărați și eu am fost supărat până dimineață. Acum ce să fac, a venit o altă zi și trebuie să ne gândim înainte. Viața spune să te duci înainte, dacă trăim cu trecutul e mai nasol”, a declarat Gheorghe Mustaţă, la fanatik.ro.

Dumitru Dragomir l-a făcut praf pe Gigi Becali, după Rapid – FCSB 4-0

Dumitru Dragomir l-a făcut praf pe Gigi Becali, după Rapid – FCSB 4-0. Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a criticat în termeni duri prestaţia roş-albaştrilor de pe Arena Naţională. Liderul din Liga 1 a pierdut fără drept de apel duelul cu Rapid.

Dragomir nu a menţionat numele patronului Gigi Becali, dar a criticat în termeni dur politica celor de la FCSB. Acesta nu este de acord cu despărţirea de Andrea Compagno, dar nici cu faptul că Tavi Popescu a fost mutat de pe un post pe altul:

Reclamă 4 / 0/3

„Parcă era echipă de Divizia C, incredibil! I-a făcut praf! Cel mai bun de la Rapid a fost Oaidă, cum să-i dai drumul? Vai de mine, ce capacitate de efort! Absența lui Chiricheș e o greșeală impardonabilă, nu se poate așa. I-a dezumflat rău de tot.

Pe Tavi Popescu l-au nenorocit cei de la club. L-au mutat de pe un post pe altul până l-au curățat. L-au desființat, l-au curățat. M-am convins că nici Coman n-are moral de competiție înaltă. El e cel mai tare doar la meciurile slabe.

I se face o mare nedreptate lui Andrei Vlad. Politică idioată la FCSB. Trebuie să fii bolnav mintal să-l dai pe Compagno când n-ai niciun vârf de atac. Bagă-l cel puțin pe Tavi Popescu vârf, nu ba mijlocaș stânga, ba mijlocaș dreapta. Eu, dacă îl am fotbalist pe Tavi Popescu, îl fac cel mai bun din țară”, a declarat Dumitru Dragomir, la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” Vezi toate știrile
Citește și