Închide meniul

„Bocciu” i-a înţepat pe fanii lui FCSB, după victoria lui Rapid cu 4-0: „Suntem naşii lor. Nu i-am auzit deloc”

Publicat: 10 martie 2024, 13:53

Reclamă
„Bocciu i-a înţepat pe fanii lui FCSB, după victoria lui Rapid cu 4-0: „Suntem naşii lor. Nu i-am auzit deloc

"Bocciu" i-a înţepat pe fanii lui FCSB, după victoria lui Rapid cu 4-0: "Suntem naşii lor. Nu i-am auzit deloc"

Bocciu, în timpul unui interviu / Antena Sport

„Bocciu” i-a înţepat pe fanii lui FCSB, după victoria lui Rapid cu 4-0. Liderul de galerie al giuleştenilor a dezvăluit cum au trăit suporterii lui Rapid victoria de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima etapă a sezonului regulat, echipa lui Cristiano Bergodi a învins liderul din Liga 1 fără drept de apel, scor 4-0.

„Bocciu” i-a înţepat pe fanii lui FCSB, după victoria lui Rapid cu 4-0: „Suntem naşii lor. Nu i-am auzit deloc”

După succesul răsunător, liderul de galerie al rapidiştilor a dezvăluit că încă savurează victoria şi nu a putut dormi toată noaptea. Mai mult, el a lăudat modul în care rapidiştii şi-au susţinut echipa şi i-a înţepat pe fanii celor de la FCSB, despre care a spus că nu s-au auzit şi că giuleştenii sunt naşii roş-albaştrilor:

„Nu am dormit deloc, savurez în continuare victoria minunată pe care băieții noștri ne-au oferit-o. Visăm și sperăm să învingem orice adversar, drept dovadă aseară ne-am bucurat cu toții și ne bucurăm în continuare pentru că este o victorie minunată.

Luăm fiecare meci în parte, vrem să ne bucurăm de fiecare meci în parte, să tragem linie și să vedem cine va fi campioana României. Publicul a fost minunat, să joci pe o Arenă arhiplină este o satisfacție, acolo vezi că tot ce am clădit în ultimii ani se adeverește.

Reclamă

Cum spuneam acum câțiva ani de zile când eram în ligile inferioare, galeria Rapidului a înviat fotbalul românesc. Nu i-am auzit deloc aseară, am văzut doar o pată neagră la Peluza Nord. Întotdeauna voi milita pentru sprijinul suporterilor, niciodată nu voi îngrădii drepturile suporterilor și nu le voi confisca dragostea și mersul la stadion. Suntem nașii lor, sunt finii noștri cei de la FCSB. Trebuie să ne spună pe unde ne văd să trăiți, nașu’! Luăm fiecare meci în parte, ne prezentăm la fiecare meci cu dorința de a câștiga”, a declarat „Bocciu”, potrivit fanatik.ro.

Dumitru Dragomir l-a făcut praf pe Gigi Becali, după Rapid – FCSB 4-0

Dumitru Dragomir l-a făcut praf pe Gigi Becali, după Rapid – FCSB 4-0. Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a criticat în termeni duri prestaţia roş-albaştrilor de pe Arena Naţională. Liderul din Liga 1 a pierdut fără drept de apel duelul cu Rapid.

Dragomir nu a menţionat numele patronului Gigi Becali, dar a criticat în termeni dur politica celor de la FCSB. Acesta nu este de acord cu despărţirea de Andrea Compagno, dar nici cu faptul că Tavi Popescu a fost mutat de pe un post pe altul:

Reclamă 4 / 0/3

„Parcă era echipă de Divizia C, incredibil! I-a făcut praf! Cel mai bun de la Rapid a fost Oaidă, cum să-i dai drumul? Vai de mine, ce capacitate de efort! Absența lui Chiricheș e o greșeală impardonabilă, nu se poate așa. I-a dezumflat rău de tot.

Pe Tavi Popescu l-au nenorocit cei de la club. L-au mutat de pe un post pe altul până l-au curățat. L-au desființat, l-au curățat. M-am convins că nici Coman n-are moral de competiție înaltă. El e cel mai tare doar la meciurile slabe.

I se face o mare nedreptate lui Andrei Vlad. Politică idioată la FCSB. Trebuie să fii bolnav mintal să-l dai pe Compagno când n-ai niciun vârf de atac. Bagă-l cel puțin pe Tavi Popescu vârf, nu ba mijlocaș stânga, ba mijlocaș dreapta. Eu, dacă îl am fotbalist pe Tavi Popescu, îl fac cel mai bun din țară”, a declarat Dumitru Dragomir, la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:15 Cum arată cotele la câştigarea Balonului de Aur 2024, după calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor 14:27 Diagnostic cumplit pentru fotbalistul care era să îi provoace falimentul lui Dinamo! Jucătorul trece prin momente teribile 14:25 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră după negocierile pentru transferul lui Florinel Coman. Cum poate renunţa la 1.5 milioane 13:55 „Revoluţie” la Dinamo dacă echipa retrogradează! Cine îi vor înlocui pe Zeljko Kopic şi Andrei Nicolescu 13:55 Varianta Mircea Lucescu la Rapid a picat! Numele de pe lista lui Dan Şucu 13:15 Cum a fost surprins Zinedine Zidane, pe Santiago Bernabeu, la meciul care a dus-o pe Real Madrid în finala Ligii Campionilor! 12:35 Au venit arabii la Palatul lui Gigi Becali să facă transferul lui Florinel Coman de la FCSB 11:42 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB: „90% şanse”! Ce a spus de Louis Munteanu şi Alibec 11:28 Gigi Becali de-abia îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Daţi-mi antrenori, că nu mai am cu cine…”! Avertisment pentru Şucu 11:06 Anunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și