Închide meniul

Cristiano Ronaldo a dat cărțile pe față, după gestul obscen legat de Messi care i-a adus suspendarea: „Cine nu greșește?”

Alex Ioniță Publicat: 10 martie 2024, 18:14

Reclamă
Cristiano Ronaldo a dat cărțile pe față, după gestul obscen legat de Messi care i-a adus suspendarea: Cine nu greșește?”

Cristiano Ronaldo a dat cărțile pe față, după gestul obscen legat de Messi care i-a adus suspendarea

Cristiano Ronaldo / Profimedia

Cristiano Ronaldo a dat cărțile pe față, după gestul obscen legat de Messi care i-a adus suspendarea. Superstarul celor de la Al-Nassr a vorbit deschis despre momentul în care nu s-a mai controlat, atunci când fanii adverși scandau numele argentinianului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În timpul meciului cu Al-Shabab, Cristiano Ronaldo a făcut semne obscene spre tribunele arenei. Totul a pornit de la faptul că suporterii echipei adverse îi scandau numele lui Lionel Messi.

Cristiano Ronaldo a dat cărțile pe față, după gestul obscen legat de Messi care i-a adus suspendarea

Cristiano Ronaldo a dezvăluit faptul că gestul său a fost ințeles greșit și că nu a avut nicio intenție de a-i ironiza pe fanii adverși, prin semne obscene.

Atacantul de la Al-Nassr a mai spus că respectă Arabia Saudită și că gestul pe care l-a făcut ar fi fost comun în Europa. Totuși, Ronaldo a recunoscut faptul că a comis o greșeală.

„Nu pot să vă promit mai mult, pentru că sunt un om și nimeni nu este perfect. Viața este făcută din greșeli, dar trebuie să reducem greșelile pentru a fi mai bine. Unii oameni nu înțeleg lucurile și acțiunile mele nu sunt înțelese corect. Am fost pedepsit pentru că ceea ce am făcut a fost interpretat greșit.

Reclamă

Respect țara în care trăiesc, iar acest comportament este normal în Europa. Uneori pasiunea și entuziasmul din joc ne ne fac să greșim. Cine nu greșește? Dar eu nu greșesc niciodată intenționat”, citat de AS.com.

Cristiano Ronaldo, suspendat după gesturile obscene făcute în Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo a fost suspendat un meci după gesturile obscene făcute în Arabia Saudită. Jucătorul lui Al-Nassr a aflat pedeapsa primită de la Comisia de Disciplină din Arabia Saudită. Portughezul a făcut un gest obscen la adresa fanilor adverşi care scandau numele lui Lionel Messi.

Atacantul portughez a deschis scorul cu un penalti în minutul 21, iar Al-Nassr s-a impus prin golurile lui Talisca, care a marcat de două ori, pentru a rezolva meciul cu patru minute înainte de final, scor 3-2.

Reclamă 4 / 0/3

După fluierul final, videoclipurile de pe reţelele de socializare l-au surprins pe Ronaldo în timp ce-şi astupa urechea înainte de a îndrepta în mod repetat mâna în faţă, în zona pelviană. Acţiunea părea să fie îndreptată către suporterii echipei Al-Shabab.

În fundal, se auzea scandat numele lui „Messi”, făcând referire la rivalul pe termen lung al lui Ronaldo în fotbal.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 FotoImagini unice cu Gigi Becali şi nepoata sa pe Arena Naţională. Gestul superb făcut de patronul de la FCSB 20:18 FotoArena Naţională, colorată în roşu-albastru la FCSB – CFR Cluj! Scenografie impresionantă afişată de fani 19:57 FotoFamilia lui Elias Charalambous, prezentă pe Arena Naţională la petrecerea FCSB-ului! „Delegaţie” numeroasă pentru antrenor 19:52 Gigi Becali a ajuns la Arena Naţională la meciul în care FCSB va primi titlul de campioană. Imagini fabuloase 19:45 LIVE TEXTFCSB – CFR 0-0. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! Gigi Becali, pe Arena Națională 19:24 „În sfârşit!” Radu Drăguşin, primele minute pe teren la Tottenham, după o lună şi jumătate! Nota primită român 19:22 VideoNebunie la sosirea celor de la FCSB la stadion. Jucătorii lui Charalambous au venit îmbrăcaţi ca de club. MM, mesaj genial 18:52 VIDEOAccident teribil la FIA World Endurance Championship 2024. Cursa a fost oprită imediat. Earl Bamber şi-a făcut maşina praf 18:30 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Cursa de 6 ore de la Spa-Francorchamps e ACUM în AntenaPLAY!. Accident teribil 18:13 Gloria Bistriţa s-a calificat în finala EHF European League, după ce a învins Dunărea Brăila în semifinală Vezi toate știrile
Citește și