Închide meniul
VIDEO

Cristiano Ronaldo, suspendat după gesturile obscene făcute în Arabia Saudită. Anunţul oficial

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 29 februarie 2024, 9:00

Cristiano Ronaldo, suspendat după gesturile obscene făcute în Arabia Saudită. Anunţul oficial

Cristiano Ronaldo, suspendat după gesturile obscene făcute în Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo, în tricoul lui Al-Nassr - Profimedia Images

Cristiano Ronaldo a fost suspendat un meci după gesturile obscene făcute în Arabia Saudită. Jucătorul lui Al-Nassr a aflat pedeapsa primită de la Comisia de Disciplină din Arabia Saudită. Portughezul a făcut un gest obscen la adresa fanilor adverşi care scandau numele lui Lionel Messi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul meciului cu Al Shabab, el şi-a dus o mână la ureche, înainte de a mima un gest obscen la adresa acestora. „Nu este nimic de care să vă fie ruşine. Facem asta în Europa”, a explicat portughezul după meci.

Cristiano Ronaldo, suspendat după gesturile obscene făcute în Arabia Saudită

Atacantul portughez a deschis scorul cu un penalti în minutul 21, iar Al-Nassr s-a impus prin golurile lui Talisca, care a marcat de două ori, pentru a rezolva meciul cu patru minute înainte de final, scor 3-2.

După fluierul final, videoclipurile de pe reţelele de socializare l-au surprins pe Ronaldo în timp ce-şi astupa urechea înainte de a îndrepta în mod repetat mâna în faţă, în zona pelviană. Acţiunea părea să fie îndreptată către suporterii echipei Al-Shabab.

În fundal, se auzea scandat numele lui „Messi”, făcând referire la rivalul pe termen lung al lui Ronaldo în fotbal.

Reclamă

Ronaldo a marcat în toate meciurile oficiale ale lui Al Nassr din 2024. Continuă asaltul şi spre trofeul Ligii Campionilor Asiei, competiţie care se vede LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Al Nassr este calificată în sferturile de finală.

Cristiano Ronaldo, scandal monstru în Liga Campionilor Asiei

Cristiano Ronaldo a făcut un scandal monstru şi în timpul meciului lui Al Nassr, din Liga Campionilor Asiei! Starul lusitan şi-a ieşit din minţi şi a început să strige la arbitru, după ce a primit cartonaş galben.

Reclamă 4 / 0/3

În prelungirile primei reprize, Cristiano Ronaldo l-a călcat pe gleznă pe Al Khalaf şi a văzut imediat cartonaşul galben. Starul lusitan a fost nemulţumit de decizia centralului şi a început să gesticuleze nervos.

Şi antrenorul lui Al Nassr, Luis Castro, şi-a ieşit din minţi după ce Cristiano Ronaldo a primit cartonaş galben. Tehnicianul lusitan a început să se certe cu arbitrul, motiv pentru care şi el a fost avertizat de acesta.

Cristiano Ronaldo nu s-a liniştit prea uşor. Starul lusitan a început să strige la arbitru, în momentul în care acesta aştepta ca jucătorul faultat de CR7 să revină în joc.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și