Închide meniul
VIDEO

Incidente provocate de fani la FCU Craiova – Universitatea Craiova! Meciul a fost întrerupt de torțele aruncate în teren

Alex Ioniță Publicat: 10 martie 2024, 21:05

Reclamă
Incidente provocate de fani la FCU Craiova – Universitatea Craiova! Meciul a fost întrerupt de torțele aruncate în teren

Incidente provocate de fani la FCU Craiova - Universitatea Craiova

Incidentele de la meciul dintre FCU Craiova și Universitatea Craiova / AS.ro

Au fost incidente provocate de fani la FCU Craiova – Universitatea Craiova. Suporterii celor două echipe au aruncat torțe în teren, în debutul partidei, iar centralul partidei a fost nevoit să întrerupă meciul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul dintre FCU Craiova și Universitatea Craiova a „încins” Bănia. Situația tensionată a continuat și după ce fanii au intrat în arenă, atunci când a început un adevărat „război” pirotehnic.

Incidente provocate de fani la FCU Craiova – Universitatea Craiova

Suporterii celor de la FCU Craiova au fost primi care au aruncat cu torțe și fumigene în teren. Duelul a fost întrerupt la momentul respectiv, până când pomiperii prezenți la stadion au înlăturat materialele pirotehnice de pe teren.

Meciul a fost reluat apoi, dar suporterii celor de la Universitatea Craiova și-au încheiat propriul show pirotehnic cu o ploaie de torțe, care au căzut pe suprafața de joc. Astfel, partida a fost întreruptă, din nou.

Totuși, după ce spiritele s-au calmat, arbitrul Marcel Bîrsan a decis să reia jocul.

Reclamă

Echipele de start de la derby-ul FCU Craiova – Universitatea Craiova:

FCU Craiova: R. Popa – Padula, Compagnucci, Lacroix, Mascarenhas – Vl. Achim, Dr. Albu – Baeten, Bauza, Bahassa – A. Chițu
Rezerve: Gurău, Kvakic, Lekiatas, R. Negru, Vl. Pop, Dragu, Blidar, Sidibe, Blănuță, Ibrahim
Antrenor: Nicolo Napoli

Universitatea Craiova: L. Popescu – Căpățînă, Screciu, Badelj, N. Bancu – Al. Crețu, Al. Mateiu, Anzor – Baiaram, Markovic, Al. Mitriță
Rezerve: M. Goga, Șt. Vlădoiu, Soiri, Maldonado, R. Silva, Zajkov, Kozulj, Cîmpanu, Danciu, Blesa, A. Ivan, Koljic
Antrenor: Ivaylo Petev

Reclamă 4 / 0/3

Nicolo Napoli, prima reacţie după ce a revenit la FCU Craiova

Nicolo Napoli a oferit prima reacţie după ce a revenit la FCU Craiova. Antrenorul italian va începe al zecelea mandat la echipa lui Adrian Mititelu.

Napoli va debuta pe banca echipei în acest chiar în derby-ul oraşului de duminică seară, cu Universitatea Craiova, din ultima etapă a sezonului regulat de Liga 1. Italianul a vorbit la conferinţa de presă premergătoare partidei şi a dezvăluit un simplu telefon din partea lui Adrian Mititelu a fost suficient ca el să revină la echipă.

„Ne așteaptă o partidă foarte grea, e derby-ul Craiovei. Va fi un meci dificil și pentru noi, și pentru ei, dar sperăm ca băieții să facă un meci foarte bun.

(n.r – Cu ce v-a convins Adrian Mititelu să vă întorceţi a zecea oară?) Cu nimic. M-a sunat domnul Mititelu înainte de a ajunge aici, să-l ajut.

Am venit cu plăcere și sper că băieții vor face un meci foarte bun. Am fost de multe ori aici când am fost chemat și situația din clasament era dificilă. Eu sunt fericit că m-am întors aici. Sunt mulți fotbaliști cu care am lucrat. Sper că vom salva echipa de la retrogradare”, a declarat Nicolo Napoli, după revenirea la FCU Craiova.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman Vezi toate știrile
Citește și