Închide meniul
VIDEO

Incidente provocate de fani la FCU Craiova – Universitatea Craiova! Meciul a fost întrerupt de torțele aruncate în teren

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 10 martie 2024, 21:05

Incidente provocate de fani la FCU Craiova – Universitatea Craiova! Meciul a fost întrerupt de torțele aruncate în teren

Incidente provocate de fani la FCU Craiova - Universitatea Craiova

Incidentele de la meciul dintre FCU Craiova și Universitatea Craiova / AS.ro

Au fost incidente provocate de fani la FCU Craiova – Universitatea Craiova. Suporterii celor două echipe au aruncat torțe în teren, în debutul partidei, iar centralul partidei a fost nevoit să întrerupă meciul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul dintre FCU Craiova și Universitatea Craiova a „încins” Bănia. Situația tensionată a continuat și după ce fanii au intrat în arenă, atunci când a început un adevărat „război” pirotehnic.

Incidente provocate de fani la FCU Craiova – Universitatea Craiova

Suporterii celor de la FCU Craiova au fost primi care au aruncat cu torțe și fumigene în teren. Duelul a fost întrerupt la momentul respectiv, până când pomiperii prezenți la stadion au înlăturat materialele pirotehnice de pe teren.

Meciul a fost reluat apoi, dar suporterii celor de la Universitatea Craiova și-au încheiat propriul show pirotehnic cu o ploaie de torțe, care au căzut pe suprafața de joc. Astfel, partida a fost întreruptă, din nou.

Totuși, după ce spiritele s-au calmat, arbitrul Marcel Bîrsan a decis să reia jocul.

Reclamă

Echipele de start de la derby-ul FCU Craiova – Universitatea Craiova:

FCU Craiova: R. Popa – Padula, Compagnucci, Lacroix, Mascarenhas – Vl. Achim, Dr. Albu – Baeten, Bauza, Bahassa – A. Chițu
Rezerve: Gurău, Kvakic, Lekiatas, R. Negru, Vl. Pop, Dragu, Blidar, Sidibe, Blănuță, Ibrahim
Antrenor: Nicolo Napoli

Universitatea Craiova: L. Popescu – Căpățînă, Screciu, Badelj, N. Bancu – Al. Crețu, Al. Mateiu, Anzor – Baiaram, Markovic, Al. Mitriță
Rezerve: M. Goga, Șt. Vlădoiu, Soiri, Maldonado, R. Silva, Zajkov, Kozulj, Cîmpanu, Danciu, Blesa, A. Ivan, Koljic
Antrenor: Ivaylo Petev

Reclamă 4 / 0/3

Nicolo Napoli, prima reacţie după ce a revenit la FCU Craiova

Nicolo Napoli a oferit prima reacţie după ce a revenit la FCU Craiova. Antrenorul italian va începe al zecelea mandat la echipa lui Adrian Mititelu.

Napoli va debuta pe banca echipei în acest chiar în derby-ul oraşului de duminică seară, cu Universitatea Craiova, din ultima etapă a sezonului regulat de Liga 1. Italianul a vorbit la conferinţa de presă premergătoare partidei şi a dezvăluit un simplu telefon din partea lui Adrian Mititelu a fost suficient ca el să revină la echipă.

„Ne așteaptă o partidă foarte grea, e derby-ul Craiovei. Va fi un meci dificil și pentru noi, și pentru ei, dar sperăm ca băieții să facă un meci foarte bun.

(n.r – Cu ce v-a convins Adrian Mititelu să vă întorceţi a zecea oară?) Cu nimic. M-a sunat domnul Mititelu înainte de a ajunge aici, să-l ajut.

Am venit cu plăcere și sper că băieții vor face un meci foarte bun. Am fost de multe ori aici când am fost chemat și situația din clasament era dificilă. Eu sunt fericit că m-am întors aici. Sunt mulți fotbaliști cu care am lucrat. Sper că vom salva echipa de la retrogradare”, a declarat Nicolo Napoli, după revenirea la FCU Craiova.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și