Închide meniul
Foto

Despărţirea momentului în România! Cele două vedete care şi-au spus adio după 4 ani de relaţie

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 martie 2024, 14:48

Reclamă
Despărţirea momentului în România! Cele două vedete care şi-au spus adio după 4 ani de relaţie

Despărţirea momentului în România! Cele două vedete care şi-au spus adio după 4 ani de relaţie

Colaj Instagram

Ana Bogdan şi Simone Tempestini s-au despărţit după 4 ani de relaţia şi au produs despărţirea momentului în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ana Bogdan şi Simone Tempestini au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 4 ani de zile. Cei doi s-au iubit enorm şi erau un model pentru orice cuplu din România. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Despărţirea momentului în România

Simone Tempestini a fost cel care a confirmat despărţirea de Ana Bogdan. Acesta a precizat că, deşi cei doi au decis să o ia pe drumuri diferite, au rămas în relaţii civilizate.

Da, așa este, nu mai suntem împreună. Nu s-a întâmplat nimic urât, nu s-a întâmplat nimic între noi, dar nu vreau să dau mai multe detalii despre relația noastră”, a spus Simone Tempestini pentru cancan.ro.

Ana Bogdan, învinsă în primul tur de la Indian Wells de o rusoaică de 19 ani, după ce a ratat o minge de meci

Ana Bogdan a fost învinsă în primul tur de la Indian Wells. Românca de pe locul 31 WTA a pierdut vineri duelul cu rusoaica Diana Shnaider (7-5, 6-7, 3-6), în prima rundă a turneului WTA 1.000, dotat cu premii totale de 9.258.080 de dolari.

Reclamă

Românca de 31 de ani s-a înclinat după două ore şi 41 de minute în faţa unei adversare de 19 ani, care ocupă locul 74 în lume.

Românca a reuşit să câştige primul set, la capătul unei dispute echilibrate. Shnaider a început bine actul secund şi a condus cu 2-0, dar Ana Bogdan a egalat şi s-a mers cap la cap până la 5-5, scor la care românca a reuşit un break.

Deşi a servit pentru meci, Ana Bogdan nu a făcut niciun punct şi setul a ajuns în tiebreak, unde românca a ratat o minge de meci la 6-5. Rusoaica a egalat situaţia la seturi, iar în decisiv a dominat jocul, câştigând cu 6-3.

Reclamă 4 / 0/3

Ana Bogdan, finalistă la Transylvania Open, s-a ales cu un cec de 30.050 de dolari şi 10 puncte WTA.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:40 FC Porto – Boavista (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Benfica joacă de la 20:00. Programul zilei din Liga Portugal 14:24 Gestul uriaș făcut de Gigi Becali, pentru un fost jucător al lui Dinamo: „Atât timp cât voi trăi, va avea respectul meu!” 14:18 Ilie Dumitrescu știe ce transferuri trebuie să facă Gigi Becali la FCSB! Cum poate avea șanse în preliminariile Ligii Campionilor 14:00 LIVE VIDEONorwich – Leeds se joacă ACUM în AntenaPLAY! Luptă incendiară în barajul de promovare în Premier League! Programul complet 13:52 Irina Begu, victorie uriașă în fața lui Elise Mertens la turneul de la Roma! S-a calificat în optimi după un succes în 2 seturi 13:43 „Își bat joc!” Basarab Panduru, mesaj direct pentru UEFA după ce FCSB a primit titlul de campioană! Ce le-a cerut oficialilor 13:41 Gică Hagi se gândește deja la sezonul viitor: „Asta trebuie să schimbăm!” Ce a spus despre transferul lui Denis Alibec 13:25 PAOK – Olympiakos LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Răzvan Lucescu, la meciul care poate decide titlul! Echipele probabile 12:47 Suporterii de la FCU Craiova au trecut la amenințări! Mesaj dur înainte de meciul decisiv în lupta pentru salvare 12:31 FotoGigi Becali a mers în vestiarul FCSB-ului, pe Arena Națională! Fotografie virală cu Siyabonga Ngezana Vezi toate știrile
Citește și