Închide meniul

Conducerea de la Rapid, reacţie fermă după sancţiunea primită de la FRF: „Nu ar fi corect! Am făcut adresă la LPF!”

Viviana Moraru Publicat: 13 martie 2024, 18:01

Reclamă
Conducerea de la Rapid, reacţie fermă după sancţiunea primită de la FRF: „Nu ar fi corect! Am făcut adresă la LPF!

Conducerea de la Rapid, reacţie fermă după sancţiunea primită de la FRF

Jucătorii şi fanii Rapidului, la finalul unui meci/ Profimedia

Conducerea de la Rapid a oferit o reacţie fermă, după sancţiunea primită de la FRF. Daniel Niculae a transmis că giuleştenii au făcut o cerere către LPF, pentru a le fi permis accesul copiilor, în sectoarele care au fost închise pentru suporterii adulţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a fost amendată de FRF cu 12.000 de euro şi unele sectoare ale stadionului au fost închise, pentru duelul cu Farul. Totul după ce fanii au făcut un show pirotehnic la derby-ul cu FCSB.

Conducerea de la Rapid, reacţie fermă după sancţiunea primită de la FRF

Daniel Niculae a declarat că decizia luată de FRF a fost una corectă, deoarece nu s-a închis tot stadionul pentru duelul cu Farul. Preşedintele celor de la Rapid a transmis că cerere de bilete este una imensă la meciurile giuleştenilor, iar la duelul din prima etapă a play-off-ului, oficialii trupei de sub Grant îşi doresc ca în sectoarele în care nu pot fi fani adulţi, să fie prezenţi copii.

Pentru acest fapt, Daniel Niculae a dezvăluit că s-a făcut o cerere la LPF, şi giuleştenii sunt în aşteparea răspunsului final.

Duelul dintre Rapid şi Farul, din prima etapă a play-off-ului, se va disputa vineri, de la ora 20:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Reclamă

„E o decizie normală, ne dorim să jucăm cu spectatori. Ar fi păcat să jucăm cu stadioane închise pentru mici probleme care se întâmplă în timpul unui meci. Suntem în comunicare cu suporterii noștri. În ultimii ani, suporterii Rapidului s-au comportat ireproșabil. Ar fi fost păcat să privăm lumea de spectacolul oferit de suporterii noștri.

14 mii este capacitatea maximă, dar sunt anumite zone de tampon. În total, sunt aproximativ 12.500 de locuri. Sunt anumite sectoare care vor fi închise, nu am stat să calculez numărul locurilor din acele sectoare.

Am făcut o adresă către LPF și ne dorim ca în două sectoare din Peluza Sud să aducem cât mai mulți copii. Ar fi păcat să nu vadă un spectacol fotbalistic cu două dintre cele mai bune echipe ale României.

Reclamă 4 / 0/3

E cerere foarte mare la meciurile Rapidului. Îi privăm pe unii dintre fanii maturi, dar nu ar fi corect față de copii. Cred că biletele se vor pune în vânzare în cursul zilei de azi (n.r. miercuri)”, a declarat Daniel Niculae, conform digisport.ro.

Verdictul Comisiei de Disciplină în cazul incidentelor de la Rapid – FCSB 4-0

A venit verdictul Comisiei de Disciplină în cazul incidentelor de la Rapid – FCSB 4-0. Giuleștenii nu au scăpat nepedepsiți.

În cadrul ședinței de miercuri a Comisiei de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal s-au discutat evenimentele întâmplate la partida din ultima etapă a sezonului regulat.

La meciul dintre Rapid și FCSB, încheiat cu victoria gazdelor, scor 4-0, fanii giuleșteni au făcut un adevărat show pirotehnic, care s-a încheiat cu aruncarea torțelor în teren. Acesta a fost trecut de Ovidiu Hațegan în raportul partidei.

Astfel, Comisia de Disciplină a hotărât ca mai multe secotare de pe stadionul din Giulești (106-109, 112-113 și 123) să fie închise, iar ca echipa să plătească o amendă în valoare de 12.000 de euro.

După această sancțiune a venit și o reacție din partea lui Liviu „Bocciu”, liderul de galerie de la Rapid.

”Am așteptat decizia. Sincer? Nu mi-a fost teamă de închiderea porților pentru că nu aveau de ce s-o facă. Nu au fost incidente. E adevărat că au fost aruncate unele torțe pe teren, ceea ce este regretabil, dar nu pot fi controlați toți oamenii. O să ne supunem deciziei, normal”, a spus „Bocciu”, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 10:09 Crawley – Crewe, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (15:00). Finala play-off-ului de promovare în League One 9:55 „Să renunțe pentru România!” Neluțu Varga nu o vrea pe Corvinul în preliminariile Europa League! Declarație șocantă a patronului 9:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 9:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 9:50 VIDEOA început nebunia în Salonic, înainte de Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu (20:00, AntenaPLAY) 9:16 VIDEOInter Miami, victorie fabuloasă în MLS! Colegul lui Messi a intrat pe teren și a marcat imediat un gol de senzație, în prelungiri 8:58 Ce adversare poate întâlni CFR Cluj în preliminariile UEFA Conference League. Echipa lui Dan Petrescu e cap de serie în turul 2 8:33 Cristi Balaj se întoarce la CFR Cluj! Răsturnare de situație în Gruia. Acord total cu Neluțu Varga 8:16 Victor Becali, anunțul momentului despre viitorul lui Dennis Man. Ce se întâmplă cu românul, după promovarea Parmei în Serie A Vezi toate știrile
Citește și