Închide meniul

Conducerea de la Rapid, reacţie fermă după sancţiunea primită de la FRF: „Nu ar fi corect! Am făcut adresă la LPF!”

Viviana Moraru Publicat: 13 martie 2024, 18:01

Reclamă
Conducerea de la Rapid, reacţie fermă după sancţiunea primită de la FRF: „Nu ar fi corect! Am făcut adresă la LPF!

Conducerea de la Rapid, reacţie fermă după sancţiunea primită de la FRF

Jucătorii şi fanii Rapidului, la finalul unui meci/ Profimedia

Conducerea de la Rapid a oferit o reacţie fermă, după sancţiunea primită de la FRF. Daniel Niculae a transmis că giuleştenii au făcut o cerere către LPF, pentru a le fi permis accesul copiilor, în sectoarele care au fost închise pentru suporterii adulţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a fost amendată de FRF cu 12.000 de euro şi unele sectoare ale stadionului au fost închise, pentru duelul cu Farul. Totul după ce fanii au făcut un show pirotehnic la derby-ul cu FCSB.

Conducerea de la Rapid, reacţie fermă după sancţiunea primită de la FRF

Daniel Niculae a declarat că decizia luată de FRF a fost una corectă, deoarece nu s-a închis tot stadionul pentru duelul cu Farul. Preşedintele celor de la Rapid a transmis că cerere de bilete este una imensă la meciurile giuleştenilor, iar la duelul din prima etapă a play-off-ului, oficialii trupei de sub Grant îşi doresc ca în sectoarele în care nu pot fi fani adulţi, să fie prezenţi copii.

Pentru acest fapt, Daniel Niculae a dezvăluit că s-a făcut o cerere la LPF, şi giuleştenii sunt în aşteparea răspunsului final.

Duelul dintre Rapid şi Farul, din prima etapă a play-off-ului, se va disputa vineri, de la ora 20:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Reclamă

„E o decizie normală, ne dorim să jucăm cu spectatori. Ar fi păcat să jucăm cu stadioane închise pentru mici probleme care se întâmplă în timpul unui meci. Suntem în comunicare cu suporterii noștri. În ultimii ani, suporterii Rapidului s-au comportat ireproșabil. Ar fi fost păcat să privăm lumea de spectacolul oferit de suporterii noștri.

14 mii este capacitatea maximă, dar sunt anumite zone de tampon. În total, sunt aproximativ 12.500 de locuri. Sunt anumite sectoare care vor fi închise, nu am stat să calculez numărul locurilor din acele sectoare.

Am făcut o adresă către LPF și ne dorim ca în două sectoare din Peluza Sud să aducem cât mai mulți copii. Ar fi păcat să nu vadă un spectacol fotbalistic cu două dintre cele mai bune echipe ale României.

Reclamă 4 / 0/3

E cerere foarte mare la meciurile Rapidului. Îi privăm pe unii dintre fanii maturi, dar nu ar fi corect față de copii. Cred că biletele se vor pune în vânzare în cursul zilei de azi (n.r. miercuri)”, a declarat Daniel Niculae, conform digisport.ro.

Verdictul Comisiei de Disciplină în cazul incidentelor de la Rapid – FCSB 4-0

A venit verdictul Comisiei de Disciplină în cazul incidentelor de la Rapid – FCSB 4-0. Giuleștenii nu au scăpat nepedepsiți.

În cadrul ședinței de miercuri a Comisiei de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal s-au discutat evenimentele întâmplate la partida din ultima etapă a sezonului regulat.

La meciul dintre Rapid și FCSB, încheiat cu victoria gazdelor, scor 4-0, fanii giuleșteni au făcut un adevărat show pirotehnic, care s-a încheiat cu aruncarea torțelor în teren. Acesta a fost trecut de Ovidiu Hațegan în raportul partidei.

Astfel, Comisia de Disciplină a hotărât ca mai multe secotare de pe stadionul din Giulești (106-109, 112-113 și 123) să fie închise, iar ca echipa să plătească o amendă în valoare de 12.000 de euro.

După această sancțiune a venit și o reacție din partea lui Liviu „Bocciu”, liderul de galerie de la Rapid.

”Am așteptat decizia. Sincer? Nu mi-a fost teamă de închiderea porților pentru că nu aveau de ce s-o facă. Nu au fost incidente. E adevărat că au fost aruncate unele torțe pe teren, ceea ce este regretabil, dar nu pot fi controlați toți oamenii. O să ne supunem deciziei, normal”, a spus „Bocciu”, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări Vezi toate știrile
Citește și