Închide meniul

„S-a considerat deja campioană!” Răzvan Lucescu, mesaj necruţător pentru FCSB, după derby-ul pierdut cu Rapid

Viviana Moraru Publicat: 15 martie 2024, 18:37

Reclamă
„S-a considerat deja campioană! Răzvan Lucescu, mesaj necruţător pentru FCSB, după derby-ul pierdut cu Rapid

Răzvan Lucescu, mesaj necruţător pentru FCSB, după derby-ul pierdut cu Rapid

Răzvan Lucescu, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Răzvan Lucescu a transmis un mesaj necruţător pentru FCSB, după derby-ul pierdut categoric cu Rapid. Antrenorul lui PAOK este de părere că roş-albaştrii au tratat cu superficialitate duelul cu marea rivală, mărturisind însă că în continuare sunt favoriţi pentru câştigarea titlului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a umilit-o pe FCSB şi s-a impus categoric, cu 4-0, în derby-ul din etapa trecută. După înjumătăţirea punctelor, giuleştenii se clasează la patru puncte distanţă de marea rivală.

Răzvan Lucescu, mesaj necruţător pentru FCSB, după derby-ul pierdut cu Rapid

Răzvan Lucescu a declarat că victoria celor de la Rapid, din derby-ul cu FCSB, a relansat lupta la titlu din Liga 1. Antrenorul a transmis că roş-albaştrii au tratat superficial ultima parte a sezonului regular, dat fiind avansul din fruntea campionatului, pe care îl aveau.

Lucescu Jr. a mai declarat că în ciuda victoriei reuşite de Rapid, FCSB este în continuare în deplin control, în vederea cuceririi primului titlu, după nouă ani.

„Mi-e puţin greu…ce pot spune despre campionatul românesc. Ce ştiu eu, decât nume de echipe. Rapid a bătut cu 4-0, putem spune că şi FCSB-ul a tratat oarecum superficial această ultimă parte, considerându-se deja campioană, şi a fost pedepsită pentru acest lucru.

Reclamă

Acest rezultat relansează Rapidul în lupta pentru titlu, dar încă e situaţia sub controlul FCSB-ului”, a declarat Răzvan Lucescu, la sosirea în ţară.

Răzvan Lucescu a dezvăluit ajutorul primit de la Mircea Lucescu, după ce a calificat-o pe PAOK în sferturile Conference League

Răzvan Lucescu a dezvăluit ajutorul primit de la Mircea Lucescu, după ce a calificat-o pe PAOK în sferturile Conference League. Echipa antrenorului român a reuşit să întoarcă scorul în returul cu Dinamo Zagreb şi să obţină calificarea.

„O calificare specială, un sezon magic pentru noi, cu o perspectivă specială în faţă, şi în campionat dar şi în cupele europene, de ce nu, ajungând până aici şi trecând peste obstacolele pe care le-am avut, e normal să avem un vis. Trebuie să fim concentraţi pe următoarele meciuri. Important e că ne-am calificat, trăirea meciului a început imediat după meciul de la Zagreb. Nu de rezultat neapărat, dar ne-am bătut singuri, eram convins că putem întoarce rezultatul. Jocul l-am trăit aşa cum trăieşte cineva care a concentrat acolo, cu atenţie, cu încredere.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. Despre Mircea Lucescu) Vine cu victoria, mă ajută, îmi poartă noroc. Ne gândim la sfertul de finală, ca să ajungem în finală, trebuie să trecem de sferturi, de semifinală, dar sfertul de finală e cel care contează”, a declarat Răzvan Lucescu, la revenirea în ţară.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și