Închide meniul

Răzvan Lucescu a dezvăluit ajutorul primit de la Mircea Lucescu, după ce a calificat-o pe PAOK în sferturile Conference League

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 15 martie 2024, 17:43

Răzvan Lucescu a dezvăluit ajutorul primit de la Mircea Lucescu, după ce a calificat-o pe PAOK în sferturile Conference League

Răzvan Lucescu a dezvăluit ajutorul primit de la Mircea Lucescu, după ce a calificat-o pe PAOK în sferturile Conference League

Răzvan Lucescu, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Răzvan Lucescu a dezvăluit ajutorul primit de la Mircea Lucescu, după ce a calificat-o pe PAOK în sferturile Conference League. Echipa antrenorului român a reuşit să întoarcă scorul în returul cu Dinamo Zagreb şi să obţină calificarea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În croaţia, Dinamo s-a impus cu 2-0, dar oamenii lui Răzvan Lucescu au făcut un meci mare pe teren propriu şi s-au impus cu 5-1.

Răzvan Lucescu a dezvăluit ajutorul primit de la Mircea Lucescu, după ce a calificat-o pe PAOK în sferturile Conference League

Lucescu Jr. a recunoscut că debutul reprizei secunde a reprezentat un moment important, atunci când Dinamo Zagreb a marcat şi a redus din diferenţă, după ce grecii au intrat cu 3-0 la pauză. De asemenea, Răzvan Lucescu a vorbit şi despre ajutorul tatălui său, despre care a spus că vine mereu cu victoria şi că îi poartă mereu noroc:

„O calificare specială, un sezon magic pentru noi, cu o perspectivă specială în faţă, şi în campionat dar şi în cupele europene, de ce nu, ajungând până aici şi trecând peste obstacolele pe care le-am avut, e normal să avem un vis. Trebuie să fim concentraţi pe următoarele meciuri. Important e că ne-am calificat, trăirea meciului a început imediat după meciul de la Zagreb. Nu de rezultat neapărat, dar ne-am bătut singuri, eram convins că putem întoarce rezultatul. Jocul l-am trăit aşa cum trăieşte cineva care a concentrat acolo, cu atenţie, cu încredere.

Am primit gol la 3-0, Dinamo Zagreb reuşise să reechilibeze situaţie, dar totuşi sperând că aşa cum a fost prima repriză, vom reuşi şi în repriza a doua să marcăm, să ne calificăm fără să intrăm în prelungiri. Am făcut-o, un fotbal dominant. În fiecare meci trebuie să fim atenţi, faţă de muncă, faţă de adversar. Niciun meci nu e uşor, fiecare are părţile lui forte. Avem experienţe în acest an, şi-n cupele europene, cred că suntem bine pregătiţi, important e să rămânem concentraţi.

Reclamă

(N.r. Despre Mircea Lucescu) Vine cu victoria, mă ajută, îmi poartă noroc. Ne gândim la sfertul de finală, ca să ajungem în finală, trebuie să trecem de sferturi, de semifinală, dar sfertul de finală e cel care contează.”, a declarat Răzvan Lucescu, la revenirea în ţară.

Tragerile la sorți din Europa și Conference League au fost LIVE TEXT pe AS.ro

Tragerile la sorți din Europa și Conference League au fost LIVE TEXT pe AS.ro. Vor avea loc dueluri de senzație în cele două competiții europene.

Echipa lui Răzvan Lucescu a picat cu belgienii de la Club Brugge. În Europa League vor avea loc dueluri de foc, cum ar fi AC Milan – Roma și Liverpool – Atalanta.

Reclamă 4 / 0/3

Tragerea la sorți din Europa League

  • AC Milan – AS Roma
  • Liverpool – Atalanta
  • Leverkusen – West Ham
  • Benfica – Marseille

Tragerea la sorţi Conference League

  • Aston Villa – Lille
  • Olympiacos – Fenerbahce
  • Viktoria Plzen – Fiorentina
  • Club Brugge – PAOK
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și