Închide meniul

„S-a considerat deja campioană!” Răzvan Lucescu, mesaj necruţător pentru FCSB, după derby-ul pierdut cu Rapid

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 martie 2024, 18:37

„S-a considerat deja campioană! Răzvan Lucescu, mesaj necruţător pentru FCSB, după derby-ul pierdut cu Rapid

Răzvan Lucescu, mesaj necruţător pentru FCSB, după derby-ul pierdut cu Rapid

Răzvan Lucescu, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Răzvan Lucescu a transmis un mesaj necruţător pentru FCSB, după derby-ul pierdut categoric cu Rapid. Antrenorul lui PAOK este de părere că roş-albaştrii au tratat cu superficialitate duelul cu marea rivală, mărturisind însă că în continuare sunt favoriţi pentru câştigarea titlului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a umilit-o pe FCSB şi s-a impus categoric, cu 4-0, în derby-ul din etapa trecută. După înjumătăţirea punctelor, giuleştenii se clasează la patru puncte distanţă de marea rivală.

Răzvan Lucescu, mesaj necruţător pentru FCSB, după derby-ul pierdut cu Rapid

Răzvan Lucescu a declarat că victoria celor de la Rapid, din derby-ul cu FCSB, a relansat lupta la titlu din Liga 1. Antrenorul a transmis că roş-albaştrii au tratat superficial ultima parte a sezonului regular, dat fiind avansul din fruntea campionatului, pe care îl aveau.

Lucescu Jr. a mai declarat că în ciuda victoriei reuşite de Rapid, FCSB este în continuare în deplin control, în vederea cuceririi primului titlu, după nouă ani.

„Mi-e puţin greu…ce pot spune despre campionatul românesc. Ce ştiu eu, decât nume de echipe. Rapid a bătut cu 4-0, putem spune că şi FCSB-ul a tratat oarecum superficial această ultimă parte, considerându-se deja campioană, şi a fost pedepsită pentru acest lucru.

Reclamă

Acest rezultat relansează Rapidul în lupta pentru titlu, dar încă e situaţia sub controlul FCSB-ului”, a declarat Răzvan Lucescu, la sosirea în ţară.

Răzvan Lucescu a dezvăluit ajutorul primit de la Mircea Lucescu, după ce a calificat-o pe PAOK în sferturile Conference League

Răzvan Lucescu a dezvăluit ajutorul primit de la Mircea Lucescu, după ce a calificat-o pe PAOK în sferturile Conference League. Echipa antrenorului român a reuşit să întoarcă scorul în returul cu Dinamo Zagreb şi să obţină calificarea.

„O calificare specială, un sezon magic pentru noi, cu o perspectivă specială în faţă, şi în campionat dar şi în cupele europene, de ce nu, ajungând până aici şi trecând peste obstacolele pe care le-am avut, e normal să avem un vis. Trebuie să fim concentraţi pe următoarele meciuri. Important e că ne-am calificat, trăirea meciului a început imediat după meciul de la Zagreb. Nu de rezultat neapărat, dar ne-am bătut singuri, eram convins că putem întoarce rezultatul. Jocul l-am trăit aşa cum trăieşte cineva care a concentrat acolo, cu atenţie, cu încredere.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. Despre Mircea Lucescu) Vine cu victoria, mă ajută, îmi poartă noroc. Ne gândim la sfertul de finală, ca să ajungem în finală, trebuie să trecem de sferturi, de semifinală, dar sfertul de finală e cel care contează”, a declarat Răzvan Lucescu, la revenirea în ţară.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și