Închide meniul

„Câţiva paşi înainte, un mare pas înapoi!” Primele măsuri luate de Zeljko Kopic, după ce Dinamo a fost umilită de Hermannstadt

Viviana Moraru Publicat: 18 martie 2024, 13:18

Reclamă
„Câţiva paşi înainte, un mare pas înapoi! Primele măsuri luate de Zeljko Kopic, după ce Dinamo a fost umilită de Hermannstadt

Primele măsuri luate de Zeljko Kopic, după ce Dinamo a fost umilită de Hermannstadt

Antrenorul lui Dinamo, în timpul unui meci / Profimedia Images

Au fost dezvăluite primele măsuri luate de Zeljko Kopic, după ce Dinamo a fost umilită de Hermannstadt. După ce au revenit la Bucureşti, „câinii” au început deja să pregătească următoarea partidă, de pe 1 aprilie, cu Petrolul. Antrenorul croat a lua decizia de a le acorda acestora liber abia la finalul săptămânii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a pierdut categoric primul meci din play-out, cu Hermannstadt, scor 0-3. „Câinii” pot pica pe penultimul loc, loc retrogradabil, în cazul în care Voluntari o va învinge pe UTA, în această etapă.

Primele măsuri luate de Zeljko Kopic, după ce Dinamo a fost umilită de Hermannstadt

Conform gsp.ro, jucătorii de la Dinamo au un program bine pus la punct de către Zeljko Kopic, după eşecul usturător cu Hermannstadt. Concret, marţi şi miercuri sunt programate antrenamente intense, urmând ca joi să se dispute un meci amical. Ulterior, „câinii” vor avea trei zile libere, urmând ca de luni să înceapă să pregătească partida cu Petrolul.

De asemenea, Zeljko Kopic a oferit noi declaraţii despre umilinţa cu Hermannstadt. Acesta a subliniat că echipa sa a făcut un mare pas înapoi, dată fiind forma bună de dinaintea partidei de la Sibiu.

„Nu e vorba atât de rezultat, ci de performanță. Este greu să spui ceva după un joc ca acesta, a fost mult sub standardele noastre de joc recent.

Reclamă

Pentru mine este o dezamăgire pentru că facem mereu câțiva pași înainte și un mare pas înapoi. U Craiova 1948 prima jumătate, CFR a doua jumătate, iar acum prima jumătate. Reprize.

Înțeleg că nu suntem o echipă care poate fi întotdeauna la nivelul maxim. Încă muncim să ajungem acolo. Dar nici nu putem merge atât de mult sub nivelul nostru normal de performanță”, a declarat Zeljko Kopic, conform sursei citate mai sus.

Basarab Panduru, verdict dur pentru Dinamo după 0-3 cu Hermannstadt

Basarab Panduru a avut un verdict dur pentru Dinamo după 0-3 cu Hermannstadt. Fostul internațional a vorbit despre echipa din Ștefan cel Mare, după prima etapă din playout.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul jucător este de părere că jucătorii lui Zeljko Kopic au făcut un meci demn de o echipă retrogradată, în deplasarea de la Sibiu.

„Acum, după meciul ăsta zici că e retrogradată. Nu pot să găsesc… Meritul e doar al Hermannstadtului, că mirosea a gol din minut în minut. E corect, aşa trebuia să se întâmplă, că s-a jucat doar la o singură poartă. Poate mai mare putea fi scorul, dar aşa e corect.

La noi, de la o zi la alta se schimbă clasamentul ăsta. Meciurile lui Dinamo în deplasare sunt grele, la Cluj e greu, la Galaţi e greu, speră şi Botoşaniul, dar dacă pierzi şi la Botoşani deja eşti retrogradat direct”, a spus Basarab Panduru, la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 Universitatea Craiova – FCSB 2-0. „Roş-albaştrii”, la prima înfrângere din play-off. Echipa lui Mihai Rotaru o egalează pe CFR 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! Vezi toate știrile
Citește și