Închide meniul

„Câţiva paşi înainte, un mare pas înapoi!” Primele măsuri luate de Zeljko Kopic, după ce Dinamo a fost umilită de Hermannstadt

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 martie 2024, 13:18

„Câţiva paşi înainte, un mare pas înapoi! Primele măsuri luate de Zeljko Kopic, după ce Dinamo a fost umilită de Hermannstadt

Primele măsuri luate de Zeljko Kopic, după ce Dinamo a fost umilită de Hermannstadt

Antrenorul lui Dinamo, în timpul unui meci / Profimedia Images

Au fost dezvăluite primele măsuri luate de Zeljko Kopic, după ce Dinamo a fost umilită de Hermannstadt. După ce au revenit la Bucureşti, „câinii” au început deja să pregătească următoarea partidă, de pe 1 aprilie, cu Petrolul. Antrenorul croat a lua decizia de a le acorda acestora liber abia la finalul săptămânii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a pierdut categoric primul meci din play-out, cu Hermannstadt, scor 0-3. „Câinii” pot pica pe penultimul loc, loc retrogradabil, în cazul în care Voluntari o va învinge pe UTA, în această etapă.

Primele măsuri luate de Zeljko Kopic, după ce Dinamo a fost umilită de Hermannstadt

Conform gsp.ro, jucătorii de la Dinamo au un program bine pus la punct de către Zeljko Kopic, după eşecul usturător cu Hermannstadt. Concret, marţi şi miercuri sunt programate antrenamente intense, urmând ca joi să se dispute un meci amical. Ulterior, „câinii” vor avea trei zile libere, urmând ca de luni să înceapă să pregătească partida cu Petrolul.

De asemenea, Zeljko Kopic a oferit noi declaraţii despre umilinţa cu Hermannstadt. Acesta a subliniat că echipa sa a făcut un mare pas înapoi, dată fiind forma bună de dinaintea partidei de la Sibiu.

„Nu e vorba atât de rezultat, ci de performanță. Este greu să spui ceva după un joc ca acesta, a fost mult sub standardele noastre de joc recent.

Reclamă

Pentru mine este o dezamăgire pentru că facem mereu câțiva pași înainte și un mare pas înapoi. U Craiova 1948 prima jumătate, CFR a doua jumătate, iar acum prima jumătate. Reprize.

Înțeleg că nu suntem o echipă care poate fi întotdeauna la nivelul maxim. Încă muncim să ajungem acolo. Dar nici nu putem merge atât de mult sub nivelul nostru normal de performanță”, a declarat Zeljko Kopic, conform sursei citate mai sus.

Basarab Panduru, verdict dur pentru Dinamo după 0-3 cu Hermannstadt

Basarab Panduru a avut un verdict dur pentru Dinamo după 0-3 cu Hermannstadt. Fostul internațional a vorbit despre echipa din Ștefan cel Mare, după prima etapă din playout.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul jucător este de părere că jucătorii lui Zeljko Kopic au făcut un meci demn de o echipă retrogradată, în deplasarea de la Sibiu.

„Acum, după meciul ăsta zici că e retrogradată. Nu pot să găsesc… Meritul e doar al Hermannstadtului, că mirosea a gol din minut în minut. E corect, aşa trebuia să se întâmplă, că s-a jucat doar la o singură poartă. Poate mai mare putea fi scorul, dar aşa e corect.

La noi, de la o zi la alta se schimbă clasamentul ăsta. Meciurile lui Dinamo în deplasare sunt grele, la Cluj e greu, la Galaţi e greu, speră şi Botoşaniul, dar dacă pierzi şi la Botoşani deja eşti retrogradat direct”, a spus Basarab Panduru, la orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și