Închide meniul

„Tractorista Wozniacki!” Cristian Tudor Popescu, reacţie furibundă după atacul asupra Simonei Halep

Viviana Moraru Publicat: 20 martie 2024, 10:28

Reclamă
„Tractorista Wozniacki! Cristian Tudor Popescu, reacţie furibundă după atacul asupra Simonei Halep

Cristian Tudor Popescu, reacţie furibundă după atacul asupra Simonei Halep

Simona Halep, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Cristian Tudor Popescu a avut o reacţie furibundă, după atacul asupra Simonei Halep, lansat de Caroline Wozniacki. Acesta a transmis că „Simo” nu ar trebui să ia în calcul declaraţiile danezei, oferind şi un verdict despre partida româncei cu Paula Badosa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Caroline Wozniacki a avut o reacţie dură şi a transmis că „dopatele nu ar trebui să primească wildcard”. Aceasta a făcut referire la faptul că Simona Halep a primit o invitaţie de a juca la turneul de la Miami, imediat după victoria de la TAS.

„Tractorista Wozniacki!” Cristian Tudor Popescu, reacţie furibundă după atacul asupra Simonei Halep

Cristian Tudor Popescu a avut doar cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep, după prestaţia acesteia din înfrângerea cu Paula Badosa. Gazetarul a transmis că eşecul reprezintă un câştig pentru româncă, deoarece acesteia i se deschide perspectiva revenirii în top.

CTP a mai transmis că primul set, câştigat de Simona Halep, în duelul cu Paula Badosa, a fost unul de vis, fiind de părere că s-a observat faptul că românca s-a antrenat intens, deşi nu a mai jucat tenis de un an şi jumătate.

În privinţa lui Caroline Wozniacki, Cristian Tudor Popescu nu s-a ferit de cuvinte şi a numit-o pe jucătoarea daneză „tractoristă”, pentru declaraţiile făcute la adresa Simonei Halep.

Reclamă

„Simona – bucuria și măgăria

Spuneam că graficul la reintrarea în «atmosferă» a Simonei Halep va începe, cel mai probabil, cu un meci bun, în care va fi dusă de setea de a juca tenis după atâta vreme. Așa s-a și întâmplat, dar nu un meci întreg, ci un set.

„Nu s-a văzut rugină pe ea!”

Primul set în fața Paulei Badosa a fost remarcabil nu numai prin scor, 6-1 pentru Simona, dar și prin atitudinea ei pe teren. A jucat «în dușmănie», dar cu bucurie, vrând parcă să șteargă multele luni dureroase prin care a trecut. A arătat tonică, hotărâtă, a avut realizări tehnice deosebite, în special cu reverul, nu s-a văzut «rugină» pe ea.

Reclamă 4 / 0/3

Apoi, inevitabil, fizicul a început să-i cedeze în fața schimbării jocului de către Badosa, din ce în ce mai tare și agresiv. Nu ca rezistență generală. Aici se vede că Simona nu a încetat să se antreneze, ci la încheieturi, acum umărul drept.

Cred că acest meci pierdut e un câștig pentru Simona, pentru că îi deschide perspectiva revenirii la nivelul care a consacrat-o. Așa că n-ar trebui să o afecteze măgăria «tractoristei» Wozniacki, care a zis că jucătoarele depistate pozitiv n-ar trebui să primească wild-card-uri, să fie obligate s-o ia de la zero. Răspunsul Simonei a fost calm și ferm: «Să citească decizia TAS. Nu m-am dopat, nu am trișat»”, a transmis Cristian Tudor Popescu, citat de gsp.ro.

Cum a putut să reacţioneze Simona Halep după ce Caroline Wozniacki spusese că „dopatele nu trebuie să primească wildcard”

Simona Halep a avut o reacţie de clasă după ce Caroline Wozniacki spusese la conferinţa de presă de marţi, de la Miami, că „dopatele nu trebuie să primească wildcard”.

De ce a spus asta? Nu am făcut nimic rău. Nu am trișat. Nu m-am dopat. E mai bine dacă citim decizia de la TAS, care spune că era un supliment contaminat, nu a fost doping. Nu am avut niciodată vreo legătură cu dopajul.

Nu m-am dopat niciodată, așa că nu sunt o trișoare. Mulțumesc turneului că mi-a dat wildcard și că am posibilitatea de a juca într-un turneu atât de mare. A fost grozav să mă întorc.

Doar o singură persoană care este negativă în privința mea nu este atât de importantă, deoarece am sute de oameni care îmi oferă dragoste”, a spus Halep, la conferinţa de presă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:27 Diagnostic cumplit pentru fotbalistul care era să îi provoace falimentul lui Dinamo! Jucătorul trece prin momente teribile 14:25 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră după negocierile pentru transferul lui Florinel Coman. Cum poate renunţa la 1.5 milioane 13:55 „Revoluţie” la Dinamo dacă echipa retrogradează! Cine îi vor înlocui pe Zeljko Kopic şi Andrei Nicolescu 13:55 Varianta Mircea Lucescu la Rapid a picat! Numele de pe lista lui Dan Şucu 13:15 Cum a fost surprins Zinedine Zidane, pe Santiago Bernabeu, la meciul care a dus-o pe Real Madrid în finala Ligii Campionilor! 12:35 Au venit arabii la Palatul lui Gigi Becali să facă transferul lui Florinel Coman de la FCSB 11:42 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB: „90% şanse”! Ce a spus de Louis Munteanu şi Alibec 11:28 Gigi Becali de-abia îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Daţi-mi antrenori, că nu mai am cu cine…”! Avertisment pentru Şucu 11:06 Anunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe” 10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! Vezi toate știrile
Citește și