Închide meniul

Cum a putut să reacţioneze Simona Halep după ce Caroline Wozniacki spusese că „dopatele nu trebuie să primească wildcard”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 20 martie 2024, 8:12

Cum a putut să reacţioneze Simona Halep după ce Caroline Wozniacki spusese că „dopatele nu trebuie să primească wildcard

Cum a putut să reacţioneze Simona Halep după ce Caroline Wozniacki spusese că "dopatele nu trebuie să primească wildcard"

Caroline Wozniacki şi Simona Halep, la Australian Open 2018 - Getty Images

Simona Halep a avut o reacţie de clasă după ce Caroline Wozniacki spusese la conferinţa de presă de marţi, de la Miami, că „dopatele nu trebuie să primească wildcard”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daneza a făcut referire la ajutorul primit de Simona Halep, cea care a pierdut duelul din primul tur cu Paula Badosa, 6-1, 4-6, 3-6. Simo s-a apărat, folosindu-se de dragostea celor din jur.

Cum a putut să reacţioneze Simona Halep după ce Caroline Wozniacki spusese la Miami că „dopatele nu trebuie să primească wildcard”

„De ce a spus asta? Nu am făcut nimic rău. Nu am trișat. Nu m-am dopat. E mai bine dacă citim decizia de la TAS, care spune că era un supliment contaminat, nu a fost doping. Nu am avut niciodată vreo legătură cu dopajul.

Nu m-am dopat niciodată, așa că nu sunt o trișoare. Mulțumesc turneului că mi-a dat wildcard și că am posibilitatea de a juca într-un turneu atât de mare. A fost grozav să mă întorc.

Doar o singură persoană care este negativă în privința mea nu este atât de importantă, deoarece am sute de oameni care îmi oferă dragoste”, a spus Halep, la conferinţa de presă.

Reclamă

Simona Halep a intrat pe terenul 1 de la Miami în uralele publicului, asta după ce a fost nevoită să aștepte ore bune, după ce pe arena turneului de la Miami s-au disputat alte trei partide înaintea duelului său cu Paula Badosa.

Câți bani și câte puncte WTA primește Simona Halep, după turneul de la Miami

Simona Halep va reveni în clasamentul WTA după meciul de la Miami Open cu Paula Badosa. Pentru faptul că s-a aflat pe tabloul principal al turneului, Simona Halep va primi 10 puncte WTA și un cec în valoare de 23.250 de dolari.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru Simona Halep urmează acum sezonul de zgură, suprafața sa preferată, dar și meciul cu Ucraina, din barajul de calificare la turneul final Billie Jean King Cup. Dubla câștigătoare de Grand Slam a fost convocată pentru această partidă de căpitanul-nejucător al României, Horia Tecău. Lotul este completat de Ana Bogdan, Jaqueline Cristian, Anca Todoni și Mara Gae.

Din cauza războiului din Ucraina, partida din Billie Jean King Cup va avea loc tot în Florida, la Omni Amelia Island Resort, pe zgură.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și