Închide meniul

„Tractorista Wozniacki!” Cristian Tudor Popescu, reacţie furibundă după atacul asupra Simonei Halep

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 martie 2024, 10:28

„Tractorista Wozniacki! Cristian Tudor Popescu, reacţie furibundă după atacul asupra Simonei Halep

Cristian Tudor Popescu, reacţie furibundă după atacul asupra Simonei Halep

Simona Halep, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Cristian Tudor Popescu a avut o reacţie furibundă, după atacul asupra Simonei Halep, lansat de Caroline Wozniacki. Acesta a transmis că „Simo” nu ar trebui să ia în calcul declaraţiile danezei, oferind şi un verdict despre partida româncei cu Paula Badosa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Caroline Wozniacki a avut o reacţie dură şi a transmis că „dopatele nu ar trebui să primească wildcard”. Aceasta a făcut referire la faptul că Simona Halep a primit o invitaţie de a juca la turneul de la Miami, imediat după victoria de la TAS.

„Tractorista Wozniacki!” Cristian Tudor Popescu, reacţie furibundă după atacul asupra Simonei Halep

Cristian Tudor Popescu a avut doar cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep, după prestaţia acesteia din înfrângerea cu Paula Badosa. Gazetarul a transmis că eşecul reprezintă un câştig pentru româncă, deoarece acesteia i se deschide perspectiva revenirii în top.

CTP a mai transmis că primul set, câştigat de Simona Halep, în duelul cu Paula Badosa, a fost unul de vis, fiind de părere că s-a observat faptul că românca s-a antrenat intens, deşi nu a mai jucat tenis de un an şi jumătate.

În privinţa lui Caroline Wozniacki, Cristian Tudor Popescu nu s-a ferit de cuvinte şi a numit-o pe jucătoarea daneză „tractoristă”, pentru declaraţiile făcute la adresa Simonei Halep.

Reclamă

„Simona – bucuria și măgăria

Spuneam că graficul la reintrarea în «atmosferă» a Simonei Halep va începe, cel mai probabil, cu un meci bun, în care va fi dusă de setea de a juca tenis după atâta vreme. Așa s-a și întâmplat, dar nu un meci întreg, ci un set.

„Nu s-a văzut rugină pe ea!”

Primul set în fața Paulei Badosa a fost remarcabil nu numai prin scor, 6-1 pentru Simona, dar și prin atitudinea ei pe teren. A jucat «în dușmănie», dar cu bucurie, vrând parcă să șteargă multele luni dureroase prin care a trecut. A arătat tonică, hotărâtă, a avut realizări tehnice deosebite, în special cu reverul, nu s-a văzut «rugină» pe ea.

Reclamă 4 / 0/3

Apoi, inevitabil, fizicul a început să-i cedeze în fața schimbării jocului de către Badosa, din ce în ce mai tare și agresiv. Nu ca rezistență generală. Aici se vede că Simona nu a încetat să se antreneze, ci la încheieturi, acum umărul drept.

Cred că acest meci pierdut e un câștig pentru Simona, pentru că îi deschide perspectiva revenirii la nivelul care a consacrat-o. Așa că n-ar trebui să o afecteze măgăria «tractoristei» Wozniacki, care a zis că jucătoarele depistate pozitiv n-ar trebui să primească wild-card-uri, să fie obligate s-o ia de la zero. Răspunsul Simonei a fost calm și ferm: «Să citească decizia TAS. Nu m-am dopat, nu am trișat»”, a transmis Cristian Tudor Popescu, citat de gsp.ro.

Cum a putut să reacţioneze Simona Halep după ce Caroline Wozniacki spusese că „dopatele nu trebuie să primească wildcard”

Simona Halep a avut o reacţie de clasă după ce Caroline Wozniacki spusese la conferinţa de presă de marţi, de la Miami, că „dopatele nu trebuie să primească wildcard”.

De ce a spus asta? Nu am făcut nimic rău. Nu am trișat. Nu m-am dopat. E mai bine dacă citim decizia de la TAS, care spune că era un supliment contaminat, nu a fost doping. Nu am avut niciodată vreo legătură cu dopajul.

Nu m-am dopat niciodată, așa că nu sunt o trișoare. Mulțumesc turneului că mi-a dat wildcard și că am posibilitatea de a juca într-un turneu atât de mare. A fost grozav să mă întorc.

Doar o singură persoană care este negativă în privința mea nu este atât de importantă, deoarece am sute de oameni care îmi oferă dragoste”, a spus Halep, la conferinţa de presă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și