Închide meniul

Boris Becker a reacţionat, după schimbul de replici dintre Simona Halep şi Wozniacki! Mesajul superb pentru campioana noastră

Alex Masgras Publicat: 20 martie 2024, 12:38

Reclamă
Boris Becker a reacţionat, după schimbul de replici dintre Simona Halep şi Wozniacki! Mesajul superb pentru campioana noastră

Boris Becker a reacţionat, după schimbul de replici dintre Simona Halep şi Wozniacki

Caroline Wozniacki şi Simona Halep, după finala Australian Open 2024 / Profimedia

Boris Becker a reacţionat, după schimbul de replici dintre Simona Halep şi Wozniacki! Românca a revenit în circuit după o pauză de un an şi jumătate, în cadrul turneului WTA 1000 de la Miami. Fostul lider mondial a pierdut meciul cu Paula Badosa din primul tur, dar prestaţia sa îi dă multă încredere pentru perioada următoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot la Miami, Caroline Wozniacki a fost întrebată despre revenirea româncei în circuit. Daneza a dat un răspuns surprinzător, spunând că sportivii suspendaţi pentru dopaj nu ar trebui să primească invitaţii la turnee.

Boris Becker a reacţionat, după schimbul de replici dintre Simona Halep şi Wozniacki!

Simona Halep a părăsit clasamentul WTA vara trecută, iar în momentul în care pedeapsa sa a fost redusă la 9 luni, ea nu avea niciun punct în clasament.

Cu toate acestea, marele Boris Becker este de partea româncei în această dispută. Fostul mare campion german a postat un mesaj superb pe contul său de Twitter:

„Te iubim, Simo”, a scris Boris Becker, pe contul său de Twitter.

Reclamă

Cum a putut să reacţioneze Simona Halep după ce Caroline Wozniacki spusese că „dopatele nu trebuie să primească wildcard”

Simona Halep a avut o reacţie de clasă după ce Caroline Wozniacki spusese la conferinţa de presă de marţi, de la Miami, că „dopatele nu trebuie să primească wildcard”.

„De ce a spus asta? Nu am făcut nimic rău. Nu am trișat. Nu m-am dopat. E mai bine dacă citim decizia de la TAS, care spune că era un supliment contaminat, nu a fost doping. Nu am avut niciodată vreo legătură cu dopajul.

Reclamă 4 / 0/3

Nu m-am dopat niciodată, așa că nu sunt o trișoare. Mulțumesc turneului că mi-a dat wildcard și că am posibilitatea de a juca într-un turneu atât de mare. A fost grozav să mă întorc.

Doar o singură persoană care este negativă în privința mea nu este atât de importantă, deoarece am sute de oameni care îmi oferă dragoste”, a spus Halep, la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! Vezi toate știrile
Citește și