Închide meniul

„Nimeni nu trebuia să îl premieze!” Florin Răducioiu a vorbit din nou despre Radu Drăgușin, după ce l-a făcut praf în trecut

Alex Ioniță Publicat: 20 martie 2024, 19:56

Reclamă
Nimeni nu trebuia să îl premieze!” Florin Răducioiu a vorbit din nou despre Radu Drăgușin, după ce l-a făcut praf în trecut

Florin Răducioiu a vorbit din nou despre Radu Drăgușin, după ce l-a făcut praf în trecut

Florin Răducioiu / Profimedia

Florin Răducioiu a vorbit din nou despre Radu Drăgușin, după ce l-a făcut praf în trecut. Fostul atacant al echipei naționale a făcut o nouă declarație despre fundașul de la Tottenham.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu ceva timp, Răducioiu a dezvăluit că, în opinia sa, Radu Drăgușin este un jucător limitat și că singurul lucru pentru care poate fi premiat este „ciobănia”.

Florin Răducioiu a vorbit din nou despre Radu Drăgușin, după ce l-a făcut praf în trecut

Fostul internațional a spus că își cere scuze pentru ieșirea de la finalul anului trecut și că reacția sa a fost una dură.

Totodată, Florin Răducioiu este de părere că Radu Drăgușin nu trebuie considerat cel mai bun jucător român, doar pentru faptul că a prins un transfer în Premier League.

„Nu a fost o chestie personală. A fost doar o reacție a mea, poate un pic dură, recunosc, prin acel cuvânt ‘ciobănie’. Cred că acolo am greșit, îmi cer scuze și, de fapt, am făcut-o acum câteva luni.

Reclamă

Înțeleg că a luat amploare acest transfer al lui Tottenham, dar nimic nu îl îndreptățea și nimeni nu trebuia să-l premieze ca cel mai bun jucător al României. Consider că cel mai bun jucător al României trebuie să fie un jucător de spectacol, un jucător care să îmi transmită emoție, ceea ce Drăgușin nu a făcut. Asta a fost, nimic personal”, a spus Florin Răducioiu, la orangesport.ro.

Ce spunea Florin Răducioiu despre Radu Drăgușin

Florin Răducioiu l-a făcut praf pe Radu Drăgușin. Fostul mare atacant al echipei naționale a avut un discurs dur la adresa fundașului de la Genoa.

Fostul mare atacant este de părere că Radu Drăgușin are un stil de joc „foarte rudimentar” și că nu ar trebui să fie atât de lăudat. Totodată, Răducioiu crede că evoluțiile acestuia nu au fost excepționale în tricoul formației din Serie A.

Reclamă 4 / 0/3

„Cu tot respectul pentru el, este un jucător foarte limitat din punct de vedere tehnic. Se premiază ciobănia?

Nu am absolut nimic cu el, este foarte tânăr, la început de carieră, dar dă două pase, în dreapta și în stânga, și două lovituri de umăr! Mi se pare că am pierdut esența fotbalului în România, un fotbalist cu un stil de joc foarte rudimentar din punct de vedere tehnic”, a spus Răducioiu, potrivit gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
8
mai
22:26
Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge
8
mai
21:56
Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor
8
mai
21:43
Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere
8
mai
21:02
FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată”
8
mai
20:53
Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3
Vezi toate știrile
Citește și