Închide meniul

„Nimeni nu trebuia să îl premieze!” Florin Răducioiu a vorbit din nou despre Radu Drăgușin, după ce l-a făcut praf în trecut

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 20 martie 2024, 19:56

Nimeni nu trebuia să îl premieze!” Florin Răducioiu a vorbit din nou despre Radu Drăgușin, după ce l-a făcut praf în trecut

Florin Răducioiu a vorbit din nou despre Radu Drăgușin, după ce l-a făcut praf în trecut

Florin Răducioiu / Profimedia

Florin Răducioiu a vorbit din nou despre Radu Drăgușin, după ce l-a făcut praf în trecut. Fostul atacant al echipei naționale a făcut o nouă declarație despre fundașul de la Tottenham.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu ceva timp, Răducioiu a dezvăluit că, în opinia sa, Radu Drăgușin este un jucător limitat și că singurul lucru pentru care poate fi premiat este „ciobănia”.

Florin Răducioiu a vorbit din nou despre Radu Drăgușin, după ce l-a făcut praf în trecut

Fostul internațional a spus că își cere scuze pentru ieșirea de la finalul anului trecut și că reacția sa a fost una dură.

Totodată, Florin Răducioiu este de părere că Radu Drăgușin nu trebuie considerat cel mai bun jucător român, doar pentru faptul că a prins un transfer în Premier League.

„Nu a fost o chestie personală. A fost doar o reacție a mea, poate un pic dură, recunosc, prin acel cuvânt ‘ciobănie’. Cred că acolo am greșit, îmi cer scuze și, de fapt, am făcut-o acum câteva luni.

Reclamă

Înțeleg că a luat amploare acest transfer al lui Tottenham, dar nimic nu îl îndreptățea și nimeni nu trebuia să-l premieze ca cel mai bun jucător al României. Consider că cel mai bun jucător al României trebuie să fie un jucător de spectacol, un jucător care să îmi transmită emoție, ceea ce Drăgușin nu a făcut. Asta a fost, nimic personal”, a spus Florin Răducioiu, la orangesport.ro.

Ce spunea Florin Răducioiu despre Radu Drăgușin

Florin Răducioiu l-a făcut praf pe Radu Drăgușin. Fostul mare atacant al echipei naționale a avut un discurs dur la adresa fundașului de la Genoa.

Fostul mare atacant este de părere că Radu Drăgușin are un stil de joc „foarte rudimentar” și că nu ar trebui să fie atât de lăudat. Totodată, Răducioiu crede că evoluțiile acestuia nu au fost excepționale în tricoul formației din Serie A.

Reclamă 4 / 0/3

„Cu tot respectul pentru el, este un jucător foarte limitat din punct de vedere tehnic. Se premiază ciobănia?

Nu am absolut nimic cu el, este foarte tânăr, la început de carieră, dar dă două pase, în dreapta și în stânga, și două lovituri de umăr! Mi se pare că am pierdut esența fotbalului în România, un fotbalist cu un stil de joc foarte rudimentar din punct de vedere tehnic”, a spus Răducioiu, potrivit gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore Vezi toate știrile
Citește și