Închide meniul

Răzvan Lucescu a vorbit despre marea problemă a lui Alexandru Mitriţă: „Cedează!” Cum s-a comportat când l-a antrenat la PAOK

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 martie 2024, 20:18

Reclamă
Răzvan Lucescu a vorbit despre marea problemă a lui Alexandru Mitriţă: „Cedează! Cum s-a comportat când l-a antrenat la PAOK

Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat calificarea în semifinalele Conference League

Răzvan Lucescu, la conferinţa de presă / Profimediaimages

Răzvan Lucescu a vorbit despre marea problemă a lui Alexandru Mitriţă. Lucescu Junior l-a antrenat pe Mitriţă la PAOK Salonic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Mitriţă a fost propus de mai mulţi oameni din fotbal la echipa naţională. Edi Iordănescu nu l-a chemat, însă, pentru amicalele cu Irlanda de Nord şi Columbia. Lucescu Junior a spus

Răzvan Lucescu a vorbit despre marea problemă a lui Alexandru Mitriţă

”Pot spune că Mitriță este un jucător super talentat, decisiv în multe momente. Însă, cred eu, că ar trebui să se lupte mai mult cu el însuși și să fie mai participant la momentele în care echipa nu are mingea. Cedează destul de ușor la dificultate. Îi place să știe că este important la o echipă. Una este să joci la Craiova, una este la PAOK. Aici, el nu s-a luptat în unele momente, a cedat uneori.

Aici el a fost perfect din punct de vedere al comportamentului. A avut momente în care nu juca titular, dar dacă juca era cel mai fericit. E un băiat extraordinar, eu mi-am dorit să rămână aici, dar la sfârșitul sezonului trebuia să dăm o sumă mare de bani pe el. L-aș fi ținut.

El are o singură problemă: cedează în momentele de dificultate. Dacă el știe că toată lumea îl susține și e titular, dă orice”, a spus Răzvan Lucescu la digisport.ro.

Reclamă

„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri

Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri despre situaţia lui Alex Mitriţă. Jucătorul celor de la Universitatea Craiova nu a fost convocat la echipa naţională, pentru meciurile cu Irlanda de Nord şi Columbia.

Selecţionerul a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Irlanda de Nord şi susţine că orice jucător are uşa deschisă, dar va fi o misiune dificilă pentru cei care nu au fost convocaţi să prindă „trenul din mers”.

„La EURO ne așteaptă un alt nivel, vom vedea cine va fi cu noi acolo. Toată lumea are ușile deschise. Noi trebuie să analizăm în funcție de context. Avem posturi unde avem soluții echilibrate, cu jucători de valoare, dar avem și poziții unde suntem la limită. Se poate întâmpla orice.

Reclamă 4 / 0/3

Oricine are ușa deschisă pentru echipa națională. Dar trebuie să demonstreze că are valoare și să respecte valorile grupului. Cine a arătat asta, a rămas, cine nu, nu a mai fost cu noi.

Trenul e în mers, trebuie eforturi mari ca cineva să sară în tren din mers. După EURO, dacă voi mai fi aici, va fi o perioadă în care vor fi încercați jucători, va fi o perioadă puțin mai lejeră”, a declarat Edi Iordănescu, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Irlanda de Nord.

De asemenea, Edi Iordănescu a dezvăluit şi motivele petrnu care nu a apelat la Alex Mitriţă, jucător cu care a şi discutat:

„Eu v-am obișnuit cu faptul că focusul a fost pe grupul cu care lucrăm zi de zi. Mitriță a fost la națională, are mare calitate, e un jucător înzestrat.

Faptul că nu a avut mentalitate competitivă a făcut să nu realizeze lucruri mai mărețe la cluburile la care a fost sau să joace la cluburi mai mari, cu tot respectul pentru Universitatea Craiova.

Am avut o discuție cu Mitriță, comunic cu jucătorii. Sunt deschis la dialog. Selecția nu a fost făcută după orgolii, chiar dacă am fost supărat uneori”, a mai spus Edi Iordănescu.

Meciul României cu Columbia va fi marţi, de la 21:15, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
Vezi toate știrile
Citește și