Închide meniul

„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 21 martie 2024, 16:05

„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024? Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers

"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"

Edi Iordănescu şi Alex Mitriţă / Colaj Antena Sport & Profimedia

Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri despre situaţia lui Alex Mitriţă. Jucătorul celor de la Universitatea Craiova nu a fost convocat la echipa naţională, pentru meciurile cu Irlanda de Nord şi Columbia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecţionerul a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Irlanda de Nord şi susţine că orice jucător are uşa deschisă, dar va fi o misiune dificilă pentru cei care nu au fost convocaţi să prindă „trenul din mers”.

Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri despre situaţia lui Alex Mitriţă: „Trenul e în mers”

„La EURO ne așteaptă un alt nivel, vom vedea cine va fi cu noi acolo. Toată lumea are ușile deschise. Noi trebuie să analizăm în funcție de context. Avem posturi unde avem soluții echilibrate, cu jucători de valoare, dar avem și poziții unde suntem la limită. Se poate întâmpla orice.

Oricine are ușa deschisă pentru echipa națională. Dar trebuie să demonstreze că are valoare și să respecte valorile grupului. Cine a arătat asta, a rămas, cine nu, nu a mai fost cu noi.

Trenul e în mers, trebuie eforturi mari ca cineva să sară în tren din mers. După EURO, dacă voi mai fi aici, va fi o perioadă în care vor fi încercați jucători, va fi o perioadă puțin mai lejeră”, a declarat Edi Iordănescu, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Irlanda de Nord.

Reclamă

De asemenea, Edi Iordănescu a dezvăluit şi motivele petrnu care nu a apelat la Alex Mitriţă, jucător cu care a şi discutat:

„Eu v-am obișnuit cu faptul că focusul a fost pe grupul cu care lucrăm zi de zi. Mitriță a fost la națională, are mare calitate, e un jucător înzestrat.

Faptul că nu a avut mentalitate competitivă a făcut să nu realizeze lucruri mai mărețe la cluburile la care a fost sau să joace la cluburi mai mari, cu tot respectul pentru Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Am avut o discuție cu Mitriță, comunic cu jucătorii. Sunt deschis la dialog. Selecția nu a fost făcută după orgolii, chiar dacă am fost supărat uneori”, a mai spus Edi Iordănescu.

Meciul României cu Columbia va fi marţi, de la 21:15, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Lotul României pentru meciurile cu Irlanda de Nord şi Columbia

Portari: Horațiu Moldovan (Atletico Madrid | Spania, 9/0), Florin Niță (Gaziantep | Turcia, 19/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 1/0), Marian Aioani (FC Rapid 1923, 0/0);

Fundași: Andrei Rațiu (Rayo Vallecano | Spania, 15/1), Cristian Manea (CFR Cluj, 24/2), Vasile Mogoș (CFR Cluj, 4/0), Andrei Burcă (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 25/1), Radu Drăgușin (Tottenham | Anglia, 13/0), Adrian Rus (Pafos | Cipru, 19/1), Raul Opruț (FC Hermannstadt, 3/0) Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 25/2), Bogdan Racovițan (Raków | Polonia, 0/0), Deian Sorescu (Gaziantep | Turcia, 14/0);

Mijlocași: Nicolae Stanciu (Damac | Arabia Saudită, 66/14), Marius Marin (Pisa | Italia, 15/0), Alexandru Cicâldău (Konyaspor | Turcia, 35/4), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 52/3), Olimpiu Moruțan (Ankaragucu | Turcia, 14/1), Darius Olaru (FCSB, 15/0), Adrian Șut (FCSB, 0/0), Dennis Man (Parma | Italia, 20/6), Valentin Mihăilă (Parma | Italia, 17/4), Ianis Hagi (Deportivo Alaves | Spania, 31/4), Denis Drăguș (Gaziantep | Turcia, 8/2), Florinel Coman (FCSB, 12/1);

Atacanți: George Pușcaș (Bari | Italia, 40/11), Denis Alibec (Muaither | Qatar, 36/5), Florin Tănase (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 17/2).

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Reclamă

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și