Închide meniul

Mihai Stoichiţă, speriat de vedetele sud-americanilor, înainte de România – Columbia (marţi, 21:30, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Dan Roșu Publicat: 24 martie 2024, 22:33

Reclamă
Mihai Stoichiţă, speriat de vedetele sud-americanilor, înainte de România – Columbia (marţi, 21:30, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Mihai Stoichiţă, speriat de vedetele sud-americanilor, înainte de România - Columbia

Mihai Stoichiţă, în timpul unui interviu - Antena Sport

Mihai Stoichiţă e speriat de vedetele sud-americanilor, înainte de România – Columbia, ce se va disputa marţi, 26 martie, de la 21:30, la Madrid, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu un prim 11 de peste 160 de milioane de euro folosit la meciul amical cu Spania, câştigat cu 1-0, echipa lui Néstor Lorenzo practică un joc mult mai pragmatic decât generaţia lui Carlos Valderrama, din 1994, susţine Stoichiţă.

Mihai Stoichiţă, speriat de vedetele sud-americanilor, înainte de România – Columbia

„Amical de gală, Columbia nu a pierdut de mai bine de doi ani. A câştigat cu Spania, dar când am venit pe avion, am văzut şi alte meciuri. Sunt surprins de ce văd. Joacă un fotbal modern, agresiv, pragmatic, nu mai sunt visători.

Eu cred că la ora actuală, după ce i-am văzut în 1994, sunt la nivelul lui Valderrama, Aprilla, ce juca în 1994. Au jucători care joacă în lumea civilizată a fotbalului european. E un test important, dar nu poate fi concludent pănă la vară, pot interveni multe până la vară.

Să sperăm că va fi un jucător care a făcut ce a făcut Ilie, ce a făcut Hagi. Să ne uităm şi la salahorii care au fost atunci, cu Stelea în frunte, cu Prodan, Dumnezeu să-l ierte!”, a spus Stoichiţă, aflat la Madrid.

Reclamă

”Nu-mi aduc aminte. Țin minte că Valderrama era căpitanul lor. Dacă nu juca Valderama era vai de capul nostru, pentru că le-a încetinit tot jocul. Toate mingile la el, dreapta, stânga. Dacă nu juca el, era mult mai greu pentru noi. Atunci aveam individualități, acum găsim mai greu”, a spus şi Miodrag Belodedici, despre meciul din 1994, România – Columbia 3-1.

Tricolorii au ajuns la Madrid

Echipa naţională de fotbal a României a ajuns duminică seara la Madrid, acolo unde va disputa marţi un meci amical în compania reprezentativei Columbiei.

Duminică dimineaţa, jucătorii echipei naţionale au efectuat ultimul antrenament în cantonamentul de la Mogoşoaia. După amiază, echipa naţională s-a îmbarcat în charterul Carpatair care a dus-o la Madrid, unde a aterizat în această seară, după un zbor de aproximativ patru ore.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul cu echipa Columbiei se dispută la Madrid, marţi, 26 martie, pe arena echipei Atletico, Wanda Metropolitano.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen 7:48 Carlo Ancelotti nu s-a mai abţinut şi le-a răspuns nemţilor, care au protestat vehement: „Ei se plâng de asta?” 7:28 Thomas Tuchel a tunat după ce Bayern a egalat în prelungiri, iar golul a fost anulat: „Dezastru total! Au încălcat regulamentul” 0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
Vezi toate știrile
Citește și