Închide meniul

Mihai Stoichiţă, speriat de vedetele sud-americanilor, înainte de România – Columbia (marţi, 21:30, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 24 martie 2024, 22:33

Mihai Stoichiţă, speriat de vedetele sud-americanilor, înainte de România – Columbia (marţi, 21:30, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Mihai Stoichiţă, speriat de vedetele sud-americanilor, înainte de România - Columbia

Mihai Stoichiţă, în timpul unui interviu - Antena Sport

Mihai Stoichiţă e speriat de vedetele sud-americanilor, înainte de România – Columbia, ce se va disputa marţi, 26 martie, de la 21:30, la Madrid, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu un prim 11 de peste 160 de milioane de euro folosit la meciul amical cu Spania, câştigat cu 1-0, echipa lui Néstor Lorenzo practică un joc mult mai pragmatic decât generaţia lui Carlos Valderrama, din 1994, susţine Stoichiţă.

Mihai Stoichiţă, speriat de vedetele sud-americanilor, înainte de România – Columbia

„Amical de gală, Columbia nu a pierdut de mai bine de doi ani. A câştigat cu Spania, dar când am venit pe avion, am văzut şi alte meciuri. Sunt surprins de ce văd. Joacă un fotbal modern, agresiv, pragmatic, nu mai sunt visători.

Eu cred că la ora actuală, după ce i-am văzut în 1994, sunt la nivelul lui Valderrama, Aprilla, ce juca în 1994. Au jucători care joacă în lumea civilizată a fotbalului european. E un test important, dar nu poate fi concludent pănă la vară, pot interveni multe până la vară.

Să sperăm că va fi un jucător care a făcut ce a făcut Ilie, ce a făcut Hagi. Să ne uităm şi la salahorii care au fost atunci, cu Stelea în frunte, cu Prodan, Dumnezeu să-l ierte!”, a spus Stoichiţă, aflat la Madrid.

Reclamă

”Nu-mi aduc aminte. Țin minte că Valderrama era căpitanul lor. Dacă nu juca Valderama era vai de capul nostru, pentru că le-a încetinit tot jocul. Toate mingile la el, dreapta, stânga. Dacă nu juca el, era mult mai greu pentru noi. Atunci aveam individualități, acum găsim mai greu”, a spus şi Miodrag Belodedici, despre meciul din 1994, România – Columbia 3-1.

Tricolorii au ajuns la Madrid

Echipa naţională de fotbal a României a ajuns duminică seara la Madrid, acolo unde va disputa marţi un meci amical în compania reprezentativei Columbiei.

Duminică dimineaţa, jucătorii echipei naţionale au efectuat ultimul antrenament în cantonamentul de la Mogoşoaia. După amiază, echipa naţională s-a îmbarcat în charterul Carpatair care a dus-o la Madrid, unde a aterizat în această seară, după un zbor de aproximativ patru ore.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul cu echipa Columbiei se dispută la Madrid, marţi, 26 martie, pe arena echipei Atletico, Wanda Metropolitano.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și