Închide meniul

Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”

Alex Ioniță Publicat: 27 martie 2024, 21:25

Reclamă
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”

Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.

Mihai Stoica / Profimedia

Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București, ca urmare a sancțiunilor primite de la Comisia de Disciplină. Oficialul rivalei FCSB a vorbit despre situația „câinilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo și UTA au primit sancțiuni dure după incidentele de la meciul direct, de pe „Arcul de Triumf”. Ambele echipe nu vor mai juca cu spectatori în tribune, pe teren propriu și vor fi nevoite să achite o amendă de 100.000 de lei.

Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București

Managerul general de la FCSB este de părere că situația de a juca în alt oraș este mult mai bună decât cea de a juca fără spectatori în tribune.

Totuși, „MM” a spus că acest lucru va fi complicat pentru „câini”, deoarece vor fi departe de casă și nu vor putea scăpa astfel de suspendarea terenului.

Mihai Stoica a dezvăluit că și FCSB a luat în calcul o mutare provizorie la Târgoviște, acolo unde Dinamo își va juca meciurile de pe teren propriu, cel mai probabil la începutul sezonului, atunci când Arena Națională nu era disponibilă.

Reclamă

„E mult mai bine să joci într-un alt oraş, decât să joci fără spectatori, mai ales că au venit spectatori în ultima vreme. Dinamo, în Ştefan cel Mare, juca cu stadionul gol. Acum, stadionul este mic, dar arată bine.

Nu este o veste bună pentru Dinamo că vă pleca din Bucureşti. Te duci la hotel, nu mai joci acasă, joci pe teren neutru. Există posibilitatea să pleci dimineaţa şi după să intri cu prânzul, să te odihneşti acolo. Tot în deplasare eşti.

Chiar am studiat Târgovişte, pentru că şi noi puteam ajunge să jucăm acolo, nu este ofertant din punct de vedere al cazării”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe

Ionel Dănciulescu a avut o reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe! Fostul jucător al echipei din Ștefan cel Mare a vorbit despre ultimul scandal apărut în fotbalul românesc.

„Am auzit și eu verdictul. Mi se pare puțin absurd, ca marea majoritate a suporterilor să sufere pentru 10-15 persoane. Ei nu vor mai juca niciun meci de acasă cu suporteri.

Eu spun că cei care erau vinovați ar fi trebuit excluși, 6 luni, 1 an, dar nu să sufere majoritatea suporterilor!

UTA, care a fost echipă oaspete, a fost și ea suspendată pentru 4 etape! Mi se pare absurd!

Ia-i pe cei responsabili, nu pe toată lumea, nu pe noi care nu am greșit cu nimic!

Dinamo se va salva, sunt sigur, dar vor suferi pentru că nu vor avea suporteri alături de ei! Dinamo și UTA vor pierde și din punct de vedere financiar! Nu se vor mai vinde bilete”, a spus Ionel Dănciulescu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 Universitatea Craiova – FCSB 2-0. „Roş-albaştrii”, la prima înfrângere din play-off. Echipa lui Mihai Rotaru o egalează pe CFR 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! Vezi toate știrile
Citește și