Închide meniul

Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu

Viviana Moraru Publicat: 28 martie 2024, 14:24

Reclamă
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu

Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid

Cristiano Bergodi, în timpul unui meci - Hepta

Cristiano Bergodi a oferit o reacție fermă, înaintea duelului dintre Universitatea Craiova și Rapid. Antrenorul giuleștenilor a recunoscut că echipa sa a fost foarte afectată de eșecul suferit în partida cu Farul, din prima etapă a play-off-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid se va deplasa pe terenul Universității Craiova pentru duelul din etapa a doua a play-off-ului. Partida se va disputa sâmbătă, de la ora 21:00, și va fi în format live text, pe AS.ro.

Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi a dezvăluit că Dan Șucu va face deplasarea la Craiova alături de fanii Rapidului. Tehnicianul italian s-a declarat convins că atmosfera din Bănie va fi una „de foc”.

Bergodi a mai transmis că înfrângerea suferită cu Farul a fost „un duș rece”, mărturisind că în pauza datorată meciurilor naționalelor a fost nevoit să le refacă moralul jucătorilor lui.

Eu cred că vor veni mulți fani la Craiova, și sper că ne vor încuraja. La Rapid nu e niciodată liniște. Sprijinul suporterilor e foarte important, mai ales că stadionul la Craiova a fi plin. E importantă pentru noi încurajarea venită de la suporteri. Această familie a fost puțin destabilizată.

Reclamă
Reclamă 4

Noi ne gândim doar la aspectul sportiv, apoi vom vedea ce se întâmplă cu celelalte aspecte. E un lucru bun că domnul Șucu a acceptat să facă deplasarea cu galeria. Ce s-a întâmplat cu Farul ne-a prăbușit.

Cu Farul nu am jucat chiar atât de slab, am avut ocazii. Dacă eram în avantaj, poate se schimba atmosfera. Eu nu am dubii că fanii vor fi alături de noi la Craiova.

Sperăm ca această pauză să ne fi fost de folos pentru a ne reveni moralul. Venim după o înfrângere. Vom vedea după meci dacă a fost o pauză bună pentru noi. Faptul că am pierdut acasă primul meci de play-off a fost un duș rece. A trebuit să le refac moralul băieților, care s-au pregătit bine”, a declarat Cristiano Bergodi, la conferința de presă.

Reclamă

Cristiano Bergodi, scos din sărite de arbitrajul din Rapid – Farul:

Cristiano Bergodi a fost scos din sărite de arbitrajul din Rapid – Farul 1-2. Antrenorul giuleştenilor s-a plâns de maniera în care George Găman a condus meciul din Giuleşti, câştigat de echipa lui Gheorghe Hagi.

„În 10 oameni au urmat multe contraatacuri, dar nu e uşor, mai ales că a trebuit să dăm gol. Am dat gol, dar nu am reuşit să egalăm. Am stricat victoria cu FCSB prin această înfrângere. Mergem înainte, nu putem spune nimic.

M-am dus la el. Am respect pentru arbitri, dar aşa manieră pentru noi… Cartonaşul roşu, toate aceste mici detalii. Cu tot respectul, nu mi-a plăcut deloc. Farul a tras de timp şi a aşteptat. M-am dus acolo şi i-am spus ce meci a făcut. Dacă spun ceva, mă suspendă. Am mers acolo. Nu mi-a spus nimic, se uita la mine.

E normal că ne-a dat o stare de euforie mare. Eu am văzut că jucătorii s-au antrenat foarte bine toată săptămâna şi eram convins că putem câştiga şi acest meci. Am avut ocazii, dar nu am dat gol. A fost un meci negativ pentru noi”, a declarat Cristiano Bergodi, la digisport.ro.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa:: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și