Închide meniul

Andrei Ivan s-a dezlănţuit după victoria cu Rapid: „Vreau să batem FCSB şi apoi mă gândesc şi la EURO!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 martie 2024, 10:10

Reclamă
Andrei Ivan s-a dezlănţuit după victoria cu Rapid: „Vreau să batem FCSB şi apoi mă gândesc şi la EURO!

Andrei Ivan s-a dezlănţuit după victoria cu Rapid

Andrei Ivan, în timpul unui meci disputat de Universitatea Craiova / Facebook Universitatea Craiova

Andrei Ivan s-a dezlănţuit după victoria cu Rapid. Atacantul Universităţii Craiova a anunţat că îşi doreşte să bată pe FCSB şi după aceea va încerca să îl convingă şi pe Edi Iordănescu să îl convoace pentru EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a devenit principala contracandidată la titlu pentru FCSB, după victoria uriaşă din derby-ul cu Rapid. Oltenii au revenit de la 0-1 şi cu un om în minus. Ivan vrea o victorie şi cu FCSB pentru a relansa lupta la titlu.

Andrei Ivan s-a dezlănţuit după victoria cu Rapid

A fost un meci bun, mai ales în repriza a doua. În prima nu ne-a ieșit nimic. Ușor-ușor începem să ne înțelegem între noi, dar va fi un drum foarte lung. Avem meci joi cu Oțelul și trebuie să câștigăm. La pauză, Mister ne-a spus să jucăm fotbal. Că în prima repriză am jucat de parcă am fi uitat fotbalul.

Ne-a ieșit mult mai bine jocul în repriza a doua. Pentru noi erau importante cele 3 puncte, nu contează cum le-am luat. Am spus acum 4 săptămâni că o să revin titular și că o să fiu același Andrei Ivan care eram înainte.

Golul o să vină, important e să câștige echipa. Am câștigat cu CFR Cluj, cu Rapid, mergem la București să batem FCSB. Mai am de muncit mult și apoi mă gândesc și la EURO”, a spus Andrei Ivan după Universitatea Craiova – Rapid 2-1.

Reclamă

Alex Mitriţă, explicaţii după ce le-a strigat „vă omor” coechipierilor în meciul cu Rapid

Alex Mitriţă a venit cu explicaţii după ce le-a strigat „vă omor” coechipierilor în meciul cu Rapid. Universitatea Craiova a reuşit să întoarcă scorul şi să obţină cele trei puncte, în ciuda faptului că echipa lui Ivaylo Petev a rămas în 10 oameni, la doar trei minute după ce giuleştenii deschiseseră scorul.

„Suntem foarte fericiţi, chiar dacă primele 35-40 de minute am suferit. Am luat acel roşu care ne-a trezit.

(n.r. despre pasa de la primul gol) Asta este calitatea mea, am văzut spaţiul, l-am văzut pe Baiaram că pleacă şi era singura soluţie.(n.r. ce le-a spus coechipierilor) Le-am spus că dacă pierdem, o să îi omor. Aşa am simţit atunci, să îi încurajez. Eram sigur că o să câştigăm.

Reclamă 4 / 0/3

Poate de asta aveam nevoie, să fim mai răi. Trebuia să alergăm mai mult, să ne batem mai mult şi asta am făcut, ne-am bătut până la capăt. (n.r. lupta la titlu) Acesta a fost gândul de când am venit la Craiova. Am legat două victorii, ne aşteaptă un meci greu în Cupă, după care mergem la Bucureşti ca să luăm cele 3 puncte.

(n.r. ce a discutat cu Edi Iordănescu) A fost o discuţie privată cu dânsul, mi-a zis să continui pe aceeaşi linie, răspunsul îl dau în teren şi am arătat că sunt într-o formă bună. Vreau să lămuresc acest lucru. Da, vreau la EURO. Pentru asta muncesc în fiecare zi.

(n.r. meciul cu FCSB) Dacă vom câştiga acel meci, şi am mare încredere că o vom face, vom avea şanse mari la campionat”, a declarat Alex Mitriţă, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 mai 17:43 Palermo – Venezia, 21:30, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu continuă asaltul spre promovarea în Serie A! 17:28 Cum a trăit Mircea Lucescu finala de titlu câştigată de Răzvan Lucescu: „Ne-au izolat într-un colţ, nici nu puteai să respiri!” 17:20 Cristi Borcea a dat pronosticul pentru meciul de baraj al lui Dinamo cu Csikszereda, de pe Arena Naţională! 16:52 Reacţia scoţienilor, când au aflat că Neil Lennon a semnat cu Rapid şi că va încasa un salariu uriaş: „O schimbare masivă!” 16:15 Preşedinte-surpriză pentru proiectul noului Dinamo, cu Ion Ţiriac şi Cristi Borcea: „Din primul an îl depăşesc pe Gigi Becali” 16:02 Dinamo – Csikszereda LIVE TEXT, ora 20:00. Dinamoviştii dau bătălia finală pentru salvarea de la retrogradare 15:56 Rolul pe care îl are Mircea Lucescu la „noul Rapid”, propus de Dan Şucu după venirea lui Neil Lennon: „Îi mulțumesc” 15:32 FotoNeil Lennon e noul antrenor al Rapidului! Anunţul oficial făcut de giuleşteni 15:23 Sepsi s-a despărţit de 7 jucători! Unul dintre ei a fost dorit de Gigi Becali la FCSB Vezi toate știrile
Citește și