Închide meniul

Valetin Cojocaru, cumpărat definitiv de Pogon Szczecin! Veste excelentă pentru fostul portar de la FCSB

Alex Ioniță Publicat: 5 aprilie 2024, 19:32

Reclamă
Valetin Cojocaru, cumpărat definitiv de Pogon Szczecin! Veste excelentă pentru fostul portar de la FCSB

Portarul Valetin Cojocaru a fost cumpărat definitiv de Pogon Szczecin

Valetin Cojocaru / Profimedia

Portarul Valetin Cojocaru a fost cumpărat definitiv de Pogon Szczecin! Fostul goalkeeper de la FCSB a dat o lovitură importantă în carieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inițial împrumutat de la OH Leuven, portarul român i-a impresionat pe oficialii echipei din Polonia, care au decis să îl achiziționeze definitiv.

Valetin Cojocaru, cumpărat definitiv de Pogon Szczecin

Oficialii lui Pogon Szczecin au anunțat, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, că au activat clauza de cumpărare din înțelegerea cu OH Leuven pentru transferul definitiv al lui Valentin Cojocaru.

„În acordul de împrumut cu clubul belgian OH Leuven am inclus opțiunea de a-l putea cumpăra definitiv pe Cojocaru. Clubul nostru a decis să activeze clauza”, au transmis reprezentanții lui Pogon Szczecin.

De asemenea, directorul sportiv al echipei din Polonia a anunțat faptul că acest transfer a reprezentat un adevărat efort financiar:

Reclamă

„Trebuie să recunosc că transferul definitiv al lui Valentin a reprezentat un efort financiar din partea noastră, dar sunt conștient că a meritat această mutare. Cojo (n.r. Cojocaru) ne aduce calitate într-o poziție sensibilă, iar apărarea se simte bine cu el alături”, a spus oficialul.

În acest sezon, românul a adunat 23 de meciuri în poarta celor de la Pogon, fiind titular incontestabil în această echipă. În momentul de față, Cojocaru este cotat la suma de 900.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Cojocaru s-a certat cu Edi Iordănescu

În urmă cu ceva timp, Edi Iordănescu nu a mai rezistat şi i-a răspuns lui Valentin Cojocaru! Selecţionerul României i-a dat replica lui Cojocaru în conferinţa de presă de după meciul cu Belarus, care a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Scandalul a pornit de la faptul că portarul Cojocaru s-a plâns că nu a obținut o conovcare la echipa națională. La momentul respectiv, acesta spunea că titularul din poarta „tricolorilor” a făcut mai multe greșeli în câteva meciuri, decât el în întreaga carieră.

„Am ajuns să vorbim cu atâta ușurință, să ne dăm cu părerea în spațiul public. Drăguțului jucător îi amintesc un lucru. Florin Constantinovici  (n.r. – antrenor secund la națională) este în staff-ul meu, este un profesionist desăvârșit și un fost fotbalist important. Este în circuitul naționalei de mult. Dacă nu știa, îi aduc aminte că Florin a vorbit cu el. Deci cade prima acuzație. 

Nu știu cu cine a vorbit de la Federație, dar să acuzi fără să dai nume nu este corect. Nu s-a întâlnit cu nimeni din staff-ul meu. Trebuia să spună ce persoană l-a deranjat. 

E un băiat pe care l-am considerat talentat, dar care nu a intrat în circuitul naționalei, nu prea a fost convocat nici înainte să vin eu aici. De când am venit la națională, primul pas a fost să pun la punct baza de date cu jucători. 

El a fost monitorizat. Antrenorul de portari pe care îl avem, Leo Toader, nu a pierdut vreun meci al lui. Avem împărțite zilele, și în câte o zic se fac rapoarte ale stranierilor. 

Tot timpul a prezentat raport cu evoluțiile lui. Noi avem portari buni, talentați, dacă nu a fost convocat e pentru că așa am decis eu”, a declarat Edi Iordănescu, la conferința de presă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” Vezi toate știrile
Citește și