Închide meniul

Valetin Cojocaru, cumpărat definitiv de Pogon Szczecin! Veste excelentă pentru fostul portar de la FCSB

Alex Ioniță Publicat: 5 aprilie 2024, 19:32

Reclamă
Valetin Cojocaru, cumpărat definitiv de Pogon Szczecin! Veste excelentă pentru fostul portar de la FCSB

Portarul Valetin Cojocaru a fost cumpărat definitiv de Pogon Szczecin

Valetin Cojocaru / Profimedia

Portarul Valetin Cojocaru a fost cumpărat definitiv de Pogon Szczecin! Fostul goalkeeper de la FCSB a dat o lovitură importantă în carieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inițial împrumutat de la OH Leuven, portarul român i-a impresionat pe oficialii echipei din Polonia, care au decis să îl achiziționeze definitiv.

Valetin Cojocaru, cumpărat definitiv de Pogon Szczecin

Oficialii lui Pogon Szczecin au anunțat, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, că au activat clauza de cumpărare din înțelegerea cu OH Leuven pentru transferul definitiv al lui Valentin Cojocaru.

„În acordul de împrumut cu clubul belgian OH Leuven am inclus opțiunea de a-l putea cumpăra definitiv pe Cojocaru. Clubul nostru a decis să activeze clauza”, au transmis reprezentanții lui Pogon Szczecin.

De asemenea, directorul sportiv al echipei din Polonia a anunțat faptul că acest transfer a reprezentat un adevărat efort financiar:

Reclamă

„Trebuie să recunosc că transferul definitiv al lui Valentin a reprezentat un efort financiar din partea noastră, dar sunt conștient că a meritat această mutare. Cojo (n.r. Cojocaru) ne aduce calitate într-o poziție sensibilă, iar apărarea se simte bine cu el alături”, a spus oficialul.

În acest sezon, românul a adunat 23 de meciuri în poarta celor de la Pogon, fiind titular incontestabil în această echipă. În momentul de față, Cojocaru este cotat la suma de 900.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Cojocaru s-a certat cu Edi Iordănescu

În urmă cu ceva timp, Edi Iordănescu nu a mai rezistat şi i-a răspuns lui Valentin Cojocaru! Selecţionerul României i-a dat replica lui Cojocaru în conferinţa de presă de după meciul cu Belarus, care a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Scandalul a pornit de la faptul că portarul Cojocaru s-a plâns că nu a obținut o conovcare la echipa națională. La momentul respectiv, acesta spunea că titularul din poarta „tricolorilor” a făcut mai multe greșeli în câteva meciuri, decât el în întreaga carieră.

„Am ajuns să vorbim cu atâta ușurință, să ne dăm cu părerea în spațiul public. Drăguțului jucător îi amintesc un lucru. Florin Constantinovici  (n.r. – antrenor secund la națională) este în staff-ul meu, este un profesionist desăvârșit și un fost fotbalist important. Este în circuitul naționalei de mult. Dacă nu știa, îi aduc aminte că Florin a vorbit cu el. Deci cade prima acuzație. 

Nu știu cu cine a vorbit de la Federație, dar să acuzi fără să dai nume nu este corect. Nu s-a întâlnit cu nimeni din staff-ul meu. Trebuia să spună ce persoană l-a deranjat. 

E un băiat pe care l-am considerat talentat, dar care nu a intrat în circuitul naționalei, nu prea a fost convocat nici înainte să vin eu aici. De când am venit la națională, primul pas a fost să pun la punct baza de date cu jucători. 

El a fost monitorizat. Antrenorul de portari pe care îl avem, Leo Toader, nu a pierdut vreun meci al lui. Avem împărțite zilele, și în câte o zic se fac rapoarte ale stranierilor. 

Tot timpul a prezentat raport cu evoluțiile lui. Noi avem portari buni, talentați, dacă nu a fost convocat e pentru că așa am decis eu”, a declarat Edi Iordănescu, la conferința de presă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” Vezi toate știrile
Citește și