Închide meniul

Dioszegi, anunţ incredibil despre Marius Ştefănescu: „Nu va merge la FCSB nici pentru 10 milioane de euro!” Atac la arbitraj

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 aprilie 2024, 23:20

Reclamă
Dioszegi, anunţ incredibil despre Marius Ştefănescu: „Nu va merge la FCSB nici pentru 10 milioane de euro! Atac la arbitraj

Diosezgi, anunţ incredibil despre Marius Ştefănescu

Laszlo Dioszegi, reacţie despre plecarea lui Ştefănescu la FCSB / Antena Sport

Laszlo Dioszegi a răbufnit după Sepsi – Farul 1-1 şi a făcut un anunţ incredibil despre Marius Ştefănescu. Patronul celor de la Sepsi a acuzat în termeni dur arbitrajul şi a spus că echipa sa a avut un gol valabil neacordat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laszlo Dioszegi a spus că este foarte supărat şi a enumerat mai multe meciuri în care echipa sa a fost dezavantajată. Mai mult, Dioszegi a spus că Marius Ştefănescu nu va merge la FCSB nici pentru 10 milioane de euro.

Dioszegi, anunţ incredibil despre Marius Ştefănescu

Un sentiment de amărăciune. Sunt foarte supărat. Ceea ce s-a întâmplat a pus capac. Cei de la VAR au avut suficient timp să revadă faza. Am dat un gol perfect valabil. Trebuie să ridicăm vocea şi să spunem lucrurilor pe nume. E prea mult. Noi nu folosim cuvântul furat, au fost prea multe greşeli. La VAR, în loc să se îmbunătăţească lucrurile, în opinia mea se înrăutăţesc. A fost un gol valabil pentru noi. Cu CFR Cluj am pierdut două puncte, azi am pierdut două puncte. Cu Craiova, două cartonaşe şi două penalty-uri şi am pierdut cu 3-1. Ştefănescu nu va merge la FCSB, nici pentru 10 milioane. Onoarea noastră este în joc. În ultimii 3 ani, FCSB ne-a bătut pe unde ne-a prins. Dacă vom rupe acest mit. Pentru noi onoarea e pe primul loc, la FCSB nu va merge Ştefănescu„, a spus Laszlo Dioszegi la digisport.ro.

Marius Ștefănescu, atac direct la adresa arbitrilor după Sepsi – Farul 1-1

Marius Ștefănescu a lansat un atac direct la adresa arbitrilor după Sepsi – Farul 1-1. Mijlocașul echipei patronate de Laszlo Dioszegi nu a mai rezistat și și-a exprimat nemulțumirea, la finalul partidei.

Ștefănescu a spus că primul gol al campioanei ar fi trebuit să fie anulat, din cauza faptului că un jucător din echipa lui Gică Hagi l-a faultat la jumătatea terenului. Totodată, mijlocașul crede că arbitrii i-au dezavantajat pe covăsneni, în cadrul acestui meci.

Reclamă

„La primul gol al lor am fost faultat la jumătatea terenului, arbitrul a spus că nu se dă pentru așa ceva, poate vede și el faza după meci, în teren nu prea vede.

La golul marcat de Oroian nu știu dacă a fost fault. Per total am fost dezavantajați în această seară, rezultatul nu ne mulțumește deloc.

Am ieșit la pauză, am simțit ceva la șold și am spus să nu mă risc.

Reclamă 4 / 0/3

Nicio echipă nu își dorea rezultatul ăsta, dar este totuși un punct, chiar dacă nu ne mulțumește. O să ne batem în continuare, dar cu asemenea arbitraje nu avem nicio șansă”, a spus Marius Ștefănescu, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:10 Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri! 22:52 „Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:45 Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator! 22:30 Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia 22:00 PAOK – Panathinaikos 4-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu e pe primul loc în Grecia, cu o etapă înainte de final! 21:55 Dorinel Munteanu, criză de nervi, după golul marcat de Corvinul în finala Cupei României! Gestul făcut imediat 21:26 Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, antrenorul care o pregătea când a fost depistată pozitiv: „Asta nu e adevărat” 21:17 „O tortură!” Cea mai dură reacţie, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur al turneului de la Paris 21:10 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea sunt invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie Vezi toate știrile
Citește și