Închide meniul

Dioszegi, anunţ incredibil despre Marius Ştefănescu: „Nu va merge la FCSB nici pentru 10 milioane de euro!” Atac la arbitraj

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 aprilie 2024, 23:20

Reclamă
Dioszegi, anunţ incredibil despre Marius Ştefănescu: „Nu va merge la FCSB nici pentru 10 milioane de euro! Atac la arbitraj

Diosezgi, anunţ incredibil despre Marius Ştefănescu

Laszlo Dioszegi, reacţie despre plecarea lui Ştefănescu la FCSB / Antena Sport

Laszlo Dioszegi a răbufnit după Sepsi – Farul 1-1 şi a făcut un anunţ incredibil despre Marius Ştefănescu. Patronul celor de la Sepsi a acuzat în termeni dur arbitrajul şi a spus că echipa sa a avut un gol valabil neacordat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laszlo Dioszegi a spus că este foarte supărat şi a enumerat mai multe meciuri în care echipa sa a fost dezavantajată. Mai mult, Dioszegi a spus că Marius Ştefănescu nu va merge la FCSB nici pentru 10 milioane de euro.

Dioszegi, anunţ incredibil despre Marius Ştefănescu

Un sentiment de amărăciune. Sunt foarte supărat. Ceea ce s-a întâmplat a pus capac. Cei de la VAR au avut suficient timp să revadă faza. Am dat un gol perfect valabil. Trebuie să ridicăm vocea şi să spunem lucrurilor pe nume. E prea mult. Noi nu folosim cuvântul furat, au fost prea multe greşeli. La VAR, în loc să se îmbunătăţească lucrurile, în opinia mea se înrăutăţesc. A fost un gol valabil pentru noi. Cu CFR Cluj am pierdut două puncte, azi am pierdut două puncte. Cu Craiova, două cartonaşe şi două penalty-uri şi am pierdut cu 3-1. Ştefănescu nu va merge la FCSB, nici pentru 10 milioane. Onoarea noastră este în joc. În ultimii 3 ani, FCSB ne-a bătut pe unde ne-a prins. Dacă vom rupe acest mit. Pentru noi onoarea e pe primul loc, la FCSB nu va merge Ştefănescu„, a spus Laszlo Dioszegi la digisport.ro.

Marius Ștefănescu, atac direct la adresa arbitrilor după Sepsi – Farul 1-1

Marius Ștefănescu a lansat un atac direct la adresa arbitrilor după Sepsi – Farul 1-1. Mijlocașul echipei patronate de Laszlo Dioszegi nu a mai rezistat și și-a exprimat nemulțumirea, la finalul partidei.

Ștefănescu a spus că primul gol al campioanei ar fi trebuit să fie anulat, din cauza faptului că un jucător din echipa lui Gică Hagi l-a faultat la jumătatea terenului. Totodată, mijlocașul crede că arbitrii i-au dezavantajat pe covăsneni, în cadrul acestui meci.

Reclamă

„La primul gol al lor am fost faultat la jumătatea terenului, arbitrul a spus că nu se dă pentru așa ceva, poate vede și el faza după meci, în teren nu prea vede.

La golul marcat de Oroian nu știu dacă a fost fault. Per total am fost dezavantajați în această seară, rezultatul nu ne mulțumește deloc.

Am ieșit la pauză, am simțit ceva la șold și am spus să nu mă risc.

Reclamă 4 / 0/3

Nicio echipă nu își dorea rezultatul ăsta, dar este totuși un punct, chiar dacă nu ne mulțumește. O să ne batem în continuare, dar cu asemenea arbitraje nu avem nicio șansă”, a spus Marius Ștefănescu, la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și