Închide meniul

„Cu asemenea arbitraje… nicio șansă!” Marius Ștefănescu, atac direct la adresa arbitrilor după Sepsi – Farul 1-1

Alex Ioniță Publicat: 5 aprilie 2024, 22:57

Reclamă
Cu asemenea arbitraje… nicio șansă!” Marius Ștefănescu, atac direct la adresa arbitrilor după Sepsi – Farul 1-1

Marius Ștefănescu, atac direct la adresa arbitrilor după Sepsi - Farul 1-1

Marius Ștefănescu / Profimedia

Marius Ștefănescu a lansat un atac direct la adresa arbitrilor după Sepsi – Farul 1-1. Mijlocașul echipei patronate de Laszlo Dioszegi nu a mai rezistat și și-a exprimat nemulțumirea, la finalul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul duelului dintre Sepsi și Farul, covăsnenii au avut două goluri anulate, unul pe motiv de fault, iar altul pe motiv de offside. Acest lucru l-a enervat la culme pe Ștefănescu care nu a mai ținut cont de nimic și i-a făcut praf pe arbitri.

Marius Ștefănescu, atac direct la adresa arbitrilor după Sepsi – Farul 1-1

Ștefănescu a spus că primul gol al campioanei ar fi trebuit să fie anulat, din cauza faptului că un jucător din echipa lui Gică Hagi l-a faultat la jumătatea terenului. Totodată, mijlocașul crede că arbitrii i-au dezavantajat pe covăsneni, în cadrul acestui meci.

„La primul gol al lor am fost faultat la jumătatea terenului, arbitrul a spus că nu se dă pentru așa ceva, poate vede și el faza după meci, în teren nu prea vede.

La golul marcat de Oroian nu știu dacă a fost fault. Per total am fost dezavantajați în această seară, rezultatul nu ne mulțumește deloc.

Reclamă

Am ieșit la pauză, am simțit ceva la șold și am spus să nu mă risc.

Nicio echipă nu își dorea rezultatul ăsta, dar este totuși un punct, chiar dacă nu ne mulțumește. O să ne batem în continuare, dar cu asemenea arbitraje nu avem nicio șansă”, a spus Marius Ștefănescu, la digisport.ro.

Andres Dumitrescu a făcut praf arbitrajul după ce Sepsi a avut 2 goluri anulate în meciul cu Farul

Andres Dumitrescu a făcut praf arbitrajul după ce Sepsi a avut 2 goluri anulate în meciul cu Farul. Jucătorul echipei din Covasna s-a declarat revoltat de decizia luată de brigada de arbitri.

Reclamă 4 / 0/3

Partida dintre Sepsi și Farul a deschis etapa cu numărul 3 din playoff-ul Ligii 1. Duelul de la Sf. Gheorghe, care s-a încheiat cu scorul de 1-1, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

La partida de la Sf. Gheorghe, Sepsi a avut 2 goluri anulate: în minutul 40, din cauza unui fault și în minutul 58, din cauza unui offside.

Dumitrescu este de părere că prima reușită trebuia validată și nu înțelege cum arbitrul a putut să dea fault la duelul dintre Oroian și Ganea.

„Am avut timp să revăd faza. Se vede că am capul în față, dar este și piciorul lui Popescu acolo. Nu știu.

La golul meu nu știu sigur, nu se vede bine, dar la golul lui Oroian nu ai cum să dai fault! El a întins piciorul spre minge și Ganea a căzut! E imposibil să anulezi un gol perfect valabil, nu ai cum așa ceva!”, a spus Andres Dumitrescu, conform sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și