Închide meniul

„Sunt echipe interesate!” Anunțul momentului despre transferul lui Florinel Coman! „Mbappe” e la mare căutare în Bundesliga

Alex Ioniță Publicat: 7 aprilie 2024, 23:40

Reclamă
„Sunt echipe interesate! Anunțul momentului despre transferul lui Florinel Coman! „Mbappe e la mare căutare în Bundesliga

Anunțul momentului despre transferul lui Florinel Coman

Florinel Coman / Profimedia

A fost făcut anunțul momentului despre transferul lui Florinel Coman în Bundesliga! Adrian Ilie a dezvăluit că două formații din campionatul Germaniei au pus ochii pe „Mbappe de România”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a strălucit din nou și în FCSB – Universitatea Craiova. Vedeta roș-albaștrilor a marcat un gol și a provocat un autogol al oltenilor, în derby-ul de pe Arena Națională.

Anunțul momentului despre transferul lui Florinel Coman

Adrian Ilie a dezvăluit că VfB Stuttgart și Borussia Monchengladbach sunt interesate de serviciile lui Florinel Coman. Vedeta lui Gigi Becali are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro, o sumă mică pentru orice club mare din Europa.

Totuși, „Cobra” a spus că „Mbappe” ar trebui să plece de la FCSB înainte de Campionatul European, pentru că există o posibilitate ca acesta să nu prindă minute în naționala lui Edi Iordănescu.

“Îl ducem în Germania și pe el. Sunt mai multe echipe interesate. Stuttgart, Gladbach… E foarte simplu, că are clauză de 5 milioane. Se plătește și gata.

Reclamă

Dar pentru el sper să plece înainte de Campionatul European. Eu zic că e mai bine să plece înainte, pentru că am senzația că nu va juca la Euro”, a spus Adrian Ilie, la primasport.ro.

Florinel Coman, discurs incredibil după derby-ul cu Universitatea Craiova

Florinel Coman a avut un discurs incredibil după derby-ul cu Universitatea Craiova. Coman a spus că a făcut un meci extrem de prost. Mai mult, Coman a spus că vrea să plece de la FCSB la finalul sezonului.

Florinel Coman a mai spus că la golul marcat a greşit portarul Universităţii Craiova. FCSB s-a distanţat la 10 puncte în fruntea clasamentului.

Reclamă 4 / 0/3

„Un meci prost făcut de mine, jalnic! Am fost cel mai slab de pe teren, dar Dumnezeu… ce pot spune, m-a făcut să marchez. Așa a fost, un meci foarte slab, mai ales prima repriză. M-au ajutat colegii, jocul echipei a fost foarte bun, am verticalizat, am cerut mingea în profunzime.

Ca echipă, prima repriză a fost foarte bună. Nu am câștigat multe dueluri, nu am fost ca la meciurile trecute.La primul gol a fost greșeală de portar. Am primit oferta de 60.000, o am pe masă? Cred că voi pleca la vară. Îmi doresc să schimb, este normal.

Dar sunt angrenat aici, cu echipa, îmi dau viața pentru echipă pe teren, până la ultima picătură de sânge. Obiectivul este câștigarea campionatului, nu am niciunul cu această echipăși acesta este visul meu”, a spus Coman la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” Vezi toate știrile
Citește și