Închide meniul

„Un meci jalnic! Am fost cel mai slab de pe teren!” Florinel Coman, discurs incredibil: „Vreau să plec!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 aprilie 2024, 23:26

Reclamă
„Un meci jalnic! Am fost cel mai slab de pe teren! Florinel Coman, discurs incredibil: „Vreau să plec!

Florinel Coman a avut un discurs incredibil după derby-ul cu Universitatea Craiova

Florinel Coman, în timpul unui meci - Hepta

Florinel Coman a avut un discurs incredibil după derby-ul cu Universitatea Craiova. Coman a spus că a făcut un meci extrem de prost. Mai mult, Coman a spus că vrea să plece de la FCSB la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a mai spus că la golul marcat a greşit portarul Universităţii Craiova. FCSB s-a distanţat la 10 puncte în fruntea clasamentului.

Florinel Coman, discurs incredibil după derby-ul cu Universitatea Craiova

„Un meci prost făcut de mine, jalnic! Am fost cel mai slab de pe teren, dar Dumnezeu… ce pot spune, m-a făcut să marchez. Așa a fost, un meci foarte slab, mai ales prima repriză. M-au ajutat colegii, jocul echipei a fost foarte bun, am verticalizat, am cerut mingea în profunzime.

Ca echipă, prima repriză a fost foarte bună. Nu am câștigat multe dueluri, nu am fost ca la meciurile trecute.La primul gol a fost greșeală de portar. Am primit oferta de 60.000, o am pe masă? Cred că voi pleca la vară. Îmi doresc să schimb, este normal.

Dar sunt angrenat aici, cu echipa, îmi dau viața pentru echipă pe teren, până la ultima picătură de sânge. Obiectivul este câștigarea campionatului, nu am niciunul cu această echipăși acesta este visul meu”, a spus Coman la orangesport.ro.

Reclamă

Florinel Coman a marcat din lovitură liberă în FCSB – Universitatea Craiova

Florinel Coman a marcat din lovitură liberă în FCSB – Universitatea Craiova Vedeta roș-albaștrilor a avut parte de un început de vis în duelul de pe Arena Națională.

FCSB a început excelent derby-ul cu oltenii lui Mihai Rotaru și au reușit să puncteze de 2 ori, în minutul 29 și în minutul 32.

În minutul 29 al duelului de pe Arena Națională, Florinel Coman a executat o lovitură liberă, din apropierea careului. „Mbappe” a trimis mingea spre poartă, iar portarul Popescu a comis o gafă de proporții. Balonul s-a oprit astfel în plasă.

Reclamă 4 / 0/3
La golul 2 al FCSB-ului, din minutul 32, Florinel Coman a trimis o centrare de excepție, dintr-un corner, iar Vlădoiu a fost obligat să își devieze balonul în propria poartă. Astfel, după puțin peste o jumătate de oră de joc, roș-albaștrii conduceau cu scorul de 2-0.

După această reușită, vedeta lui Gigi Becali a ajuns la 15 goluri și 8 pase decisive în 28 de partide din actualul sezon de Liga 1. Coman este cotat de site-ul Transfermarkt la suma de 6 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și